Neler Yeni

Hangi modem (internet) daha iyi

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak
Arkadaşlar eve yeni İnternet alacağım fakat kafama bişey takıldı. İnternetten Xioami, Asus gibi markalı modemler gördüm. Onlar hangi altyapıyı kullanıyorlar. Veya superonline, Türk Telekom gibi internetler mi daha iyi yoksa Xioami veya Asus markalı modemler mi? Ev İnterneti konusunda fazla bilgim olmadığından bu konuyu açtım. Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
İSS ve modem farklıdır. Sadece modem internet sağlayamaz. Bir İSS ile anlaşırsınız ve eve internet bağlarlar sonra da hızınıza uygun bir modem tercih edip interneti kullanabilirsiniz.

Ahmet0254

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
ahmet erdem
bende yeni yürknete geçtim altyapı sorgulama testi yap türknet sonra orada adresini gir desteklediği mbps yi görürsün ben tüknetliyim gayet memnunum

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İSS ve modem farklıdır. Sadece modem internet sağlayamaz. Bir İSS ile anlaşırsınız ve eve internet bağlarlar sonra da hızınıza uygun bir modem tercih edip interneti kullanabilirsiniz.
Misal ben superonline ile anlaştım geldiler İnternet bağladılar. Ben de istersem turkcell modem veya Asus modem kullanabilir miyim? Yani doğru mu anladım?

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Misal ben superonline ile anlaştım geldiler İnternet bağladılar. Ben de istersem turkcell modem veya Asus modem kullanabilir miyim? Yani doğru mu anladım?
Evet Turkcell Superonline bağlatıp onlardan modem istemezseniz istediğiniz marka modem kullanabilirsiniz.

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak
Evet Turkcell Superonline bağlatıp onlardan modem istemezseniz istediğiniz marka modem kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Peki İnternet hızı modeme mi bağlı yoksa İSS ye mi bağlı acaba? Mesela fiberoptik altyapı olmayan bir mahalle de altyapı ya uygun bir İnternet bağlatıp Asus marka modem alsam hız nasıl olur?

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Teşekkür ederim. Peki İnternet hızı modeme mi bağlı yoksa İSS ye mi bağlı acaba? Mesela fiberoptik altyapı olmayan bir mahalle de altyapı ya uygun bir İnternet bağlatıp Asus marka modem alsam hız nasıl olur?
Alt yapınızın desteklediği kadar hız alırsınız. Ama fiber hattan yüksek hız alıp eski bir modem kullanırsanız hızı yine düşük alırsınız. Alt yapı, tarife ve modem uyumlu olmalı yani.

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak
Alt yapınızın desteklediği kadar hız alırsınız. Ama fiber hattan yüksek hız alıp eski bir modem kullanırsanız hızı yine düşük alırsınız. Alt yapı, tarife ve modem uyumlu olmalı yani.
Teşekkürler anlamamı sağladığınız için 👍

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Neden aynı konu?

AirBus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Çağrı Bilindik
Modem alacaksan şu an en iyi modem fiyat performans olarak Zyxel Vmg3625 modeli.Hem tüm portları gigabit, 1200 mbps veri aktarım hızı var ve g.vectoring özelliği var bu özellik sayesinde parazitleri ortadan kaldırarak çok daha stabil bir internet hızı almanı sağlıyor, tavsiye ederim.

Top Bottom