Sllent
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
2K monitör alıp almamak tamamen size kalmış.
Ryzen 5 5600x
Ryzen 5 5600x
Yani 300-400 lira fazlaya 2K monitör öneriniz varsa alabilirim açıkçası.2K monitör alıp almamak tamamen size kalmış.
Monitörler hakkında bir bilgim yokYani 300-400 lira fazlaya 2K monitör öneriniz varsa alabilirim açıkçası.
LG marka olan monitör en mantıklısı. GTG değeri 1ms. Pivot özelliğinin olması da güzel bir artı.
2K monitör isterseniz
HP X27i 8GC08AA 27" 4ms 144Hz FreeSync IPS 2K QHD Gaming Monitor - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İnsan gözü 10ms altını farketmez.LG'de hoparlör yokmuş Kaliteli midir görüntüsü acaba? Bir de attığınız HP 4ms biraz şüphelendim
Çok kararsız kaldım şu an:/ Bir de itopya'dan alınır mı ölü pixel vb. durumda iade yaparlar mıİnsan gözü 10ms altını farketmez.
LG monitör gerçekten 1ms dostum.
O attığın monitörler gerçekten 1ms değil.
MPRT değeri 1ms sadece, GTG değerleri genellikle 4ms olur.
LG olanda ghosting durumu nedir bir bilginiz var mı acaba ?İnsan gözü 10ms altını farketmez.
LG monitör gerçekten 1ms dostum.
O attığın monitörler gerçekten 1ms değil.
MPRT değeri 1ms sadece, GTG değerleri genellikle 4ms olur.
Evet monitörün herhangi bir problemi var mı bunu da merak ediyorum.LG olanı tercih ederdim.Nedeni ise daha yeni çıkmış bir monitör olması ama en önemlisi 1ms GTG olması.Diğerleri 1ms mprt.
Mesaj otomatik birleştirildi:
LG olanda ghosting durumu nedir bir bilginiz var mı acaba ?
Öyle bir şikayet duymadım şu ana kadar.LG olanı tercih ederdim.Nedeni ise daha yeni çıkmış bir monitör olması ama en önemlisi 1ms GTG olması.Diğerleri 1ms mprt.
LG olanda ghosting durumu nedir bir bilginiz var mı acaba ?
O konu hakkında bilgim yok maalesef.Çok kararsız kaldım şu an:/ Bir de itopya'dan alınır mı ölü pixel vb. durumda iade yaparlar mı
Bende monitorümü almadan önce öyle bir şikayet duymamıştım gel gör ki leş gibi ghosting var inanılmaz şikayetçiyim.Öyle bir şikayet duymadım şu ana kadar.
O konu hakkında bilgim yok maalesef.
İade etme şansınız var diye biliyorumBende monitorümü almadan önce öyle bir şikayet duymamıştım gel gör ki leş gibi ghosting var inanılmaz şikayetçiyim.