neden fiyat farkı var mutlaka fark olmalıAsuslardan birini alabilirsin aynı özellikteler zaten.
ben kornik sorunlarını sormuştum aslında hangileri sorunlu diyeHangisi güzelse onu al.
neden fiyat farkı var mutlaka fark olmalı
sadece tasarım farkı galiba aoc monitörler hakkında pek bilgim yok kendi panellerimi yoksa hepsi aynımıTUF Gaming VG249Q1R - Teknik Özellikler|Monitör|ASUS Türkiye
Åu ürünün ayrıntılı teknik özellikleri: TUF Gaming VG249Q1R Teknik Ãzelliklerï¼Ekran:Panel Boyutu (inç):23.8|En Boy Oranı:16:9|Görüntüleme Alanı (YxG):527.04 x 296.46 mm|Ekran Yüzeyi:Mat|Arka Aydınlatma Tipi:LED|Panel Tipi:IPS|GörüŠAçısı (CR ⧠10):178°/ 178°|Piksel...www.asus.com
TUF Gaming VG249Q1A Oyuncu Monitörü - Teknik Özellikler
23.8 inç Full HD (1920 x 1080), 165Hz'e hız aÅırtılabilir (144Hz), Ultra DüÅük Hareket BulanıklıÄı (ELMB), FreeSync⢠Premium, 1ms (MPRT), Shadow Boostwww.asus.com
İncele özelliklerini bence Q1A ama diğerine göre fiyatı ucuz. fiyat farkı var diye daha iyi olayına kapılmayın derim.
Bildiğim kadarıyla kronik sorunları yok o yüzden hangisi güzelse al dedim ya.neden fiyat farkı var mutlaka fark olmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben kornik sorunlarını sormuştum aslında hangileri sorunlu diye
Asus tercihler arasında iken diğer markalara çok gerek yok gibi.sadece tasarım farkı galiba aoc monitörler hakkında pek bilgim yok kendi panellerimi yoksa hepsi aynımı