Neler Yeni

Hangi Monitör Daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert Eren Gül
2. El Monitör alacağım, bunlar arasında kaldım, hangisi daha iyidir? Hangisini almam daha mantıklı, neden?

Asus Tuf Gaming VG24VQ​

(2500 TL)

MSI Optix G24C4​

(2200 TL - Ölü Pixel Var)

ViewSonic 23,6 VX2458-C-MHD​

(1800 TL - Ölü Pixel Var)

Viewsonic XG2405​

(2350 TL)

Epey karşılaştırması : https://www.epey.com/monitor/karsil...24c4_viewsonic-xg2405_asus-tuf-gaming-vg24vq/

(Sizden ricam monitörleri önce fiyatlardan bağımsız olarak karşılaştırıp en iyisini söylemeniz, sonra da fiyatları göz önüne alarak en mantıklısını f/p söylemeniz, teşekkürler.) Sıralama da yapabilirsiniz...

Son düzenleme:

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
asus monitördeki tercihim bende de asus vg248qg var

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
2. El Monitör alacağım, bunlar arasında kaldım, hangisi daha iyidir? Hangisini almam daha mantıklı, neden?

Asus Tuf Gaming VG24VQ​

(2500 TL)

MSI Optix G24C4​

(2200 TL - Ölü Pixel Var)

ViewSonic 23,6 VX2458-C-MHD​

(1800 TL - Ölü Pixel Var)

Viewsonic XG2405​

(2350 TL)

Epey karşılaştırması : https://www.epey.com/monitor/karsil...24c4_viewsonic-xg2405_asus-tuf-gaming-vg24vq/

(Sizden ricam monitörleri önce fiyatlardan bağımsız olarak karşılaştırıp en iyisini söylemeniz, sonra da fiyatları göz önüne alarak en mantıklısını f/p söylemeniz, teşekkürler.)
Hepsi kaliteli markadır. Birkaç ölü pixelden bir şey olmaz (ekranın ortasında olmadığı sürece) Benim tercihim Asus olurdu fakat Viewsonic de monitör anlamında güzel markadır. Aralarındaki (ölü pixele göre tabii ki) en iyisi Viewsonic XG2405 diyorum ama curved kullanmayı istersen yine ölü pixel yerlerine göre 1800TL ye ViewSonic 23,6 VX2458-C-MHD gayet iyidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert Eren Gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsi kaliteli markadır. Birkaç ölü pixelden bir şey olmaz (ekranın ortasında olmadığı sürece) Benim tercihim Asus olurdu fakat Viewsonic de monitör anlamında güzel markadır. Aralarındaki (ölü pixele göre tabii ki) en iyisi Viewsonic XG2405 diyorum ama curved kullanmayı istersen yine ölü pixel yerlerine göre 1800TL ye ViewSonic 23,6 VX2458-C-MHD gayet iyidir.
1800TL olanın satıcısı cevap vermiyor gibi, hepsinin aynı fiyat olduğunu düşünürsek ASUS, şu an ki fiyatlarla Viewsonic XG2405 i mi öneriyorsunuz?

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
1800TL olanın satıcısı cevap vermiyor gibi, hepsinin aynı fiyat olduğunu düşünürsek ASUS, şu an ki fiyatlarla Viewsonic XG2405 i mi öneriyorsunuz?
Evet, biraz karışık olmuş yazım üzgünüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle bir şey de var. Viewsonic IPS fakat Asus VA. IPS daha kaliteli ekrandır. Ekran kartınız AMD olduğu için Freesync de işinize yarayacak her iki monitörde de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert Eren Gül
Evet, biraz karışık olmuş yazım üzgünüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle bir şey de var. Viewsonic IPS fakat Asus VA. IPS daha kaliteli ekrandır. Ekran kartınız AMD olduğu için Freesync de işinize yarayacak her iki monitörde de.
IPS daha yavaş olmuyor mu, oyunlarda sıkıntı çıkmasın?

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
IPS daha yavaş olmuyor mu, oyunlarda sıkıntı çıkmasın?
Panel gecikmesi diye bir şey yok birkaç sene önce vardı. Genelde IPS monitörler 2-4ms oluyordu artık 1ms çok fazla IPS monitör var. Önemli olan panelin türü değil tepkime süresi olarak "ms" kısmına baksan yeterli ve iki monitörde farklı paneller olmasına rağmen 1ms 144hz oldukları için aralarında tepkime süresi farkı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert Eren Gül
Panel gecikmesi diye bir şey yok birkaç sene önce vardı. Genelde IPS monitörler 2-4ms oluyordu artık 1ms çok fazla IPS monitör var. Önemli olan panelin türü değil tepkime süresi olarak "ms" kısmına baksan yeterli ve iki monitörde farklı paneller olmasına rağmen 1ms 144hz oldukları için aralarında tepkime süresi farkı yok
ASUS olan 2450 TL son diyor O zaman ASUS ile biraz pazarlık yaparım 2300'e inmezse Viewsonic XG2405'i alırım. Siz olsanız ne yapardınız?

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
ASUS olan 2450 TL son diyor O zaman ASUS ile biraz pazarlık yaparım 2300'e inmezse Viewsonic XG2405'i alırım. Siz olsanız ne yapardınız?
Viewsonic le pazarlık yapmaya çalışırdım :s 2200 yapsan ya da 2150 falan ne kadar indirebilirsen artık daha iyi diyebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert Eren Gül
Viewsonic le pazarlık yapmaya çalışırdım :s 2200 yapsan ya da 2150 falan ne kadar indirebilirsen artık daha iyi diyebilirim.
Viewsonic adresi yanlış yazmış, İstanbuldaymış adam, Ankaradayım ben, bu durumda en mantıklısı ASUS oluuyor galiba, İstanbuldan getirmek sıkıntı...

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Viewsonic adresi yanlış yazmış, İstanbuldaymış adam, Ankaradayım ben, bu durumda en mantıklısı ASUS oluuyor galiba, İstanbuldan getirmek sıkıntı...
Öyle diyorsan, ASUS.

Top Bottom