Neler Yeni

HANGİ MONİTÖR DAHA İYİ?

ViewSonic tercih edin. Philips piyasaya yeni giriş yaptığından nasıl bir model olduğunu bilmiyoruz.
Hocam Abdullah abi inceledi Philips yeni bir monitör markası degilki çok eski ve kökenli sadece oyuncu monitörleri olarak yeni piyasaya girdi Asus nasıl normal monitörler üretirken tuf serisi çıkardı onun gibi bilmiyorum şuan kararsizm

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmethan Önen
Hocam Abdullah abi inceledi Philips yeni bir monitör markası degilki çok eski ve kökenli sadece oyuncu monitörleri olarak yeni piyasaya girdi Asus nasıl normal monitörler üretirken tuf serisi çıkardı onun gibi bilmiyorum şuan kararsizm
asusda philipsde uzmez hocam ama bana kalırsa asus 280hz alırdım

Futaba Rio

80+ Bronze
Marka değil model için piyasaya yeni giriş yaptı dedim. Sadece Abdullah abinin incelemesinden bir sonuca varamayiz.

MOONRS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
yusuf enes uslu
https://www.akakce.com/monitor/en-u...reesync-pivot-oyuncu-u-fiyati,1628831201.html
Birini zaten Abdullah abi videosunu çekti diğerini ben bayadır takip ediyorum benim takip ettiğim 7500 7800 bandına düşüyor Philips olanda 7999 bandına düşüyor sizce hangisi daha alınabilir benim baktigimin kontrast oranı 80 milyona /1 galiba
Ben olsam Philips alırdım hem biraz daha büyük hem USB portu fazla üzmez bence

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
https://www.akakce.com/monitor/en-u...reesync-pivot-oyuncu-u-fiyati,1628831201.html
Birini zaten Abdullah abi videosunu çekti diğerini ben bayadır takip ediyorum benim takip ettiğim 7500 7800 bandına düşüyor Philips olanda 7999 bandına düşüyor sizce hangisi daha alınabilir benim baktigimin kontrast oranı 80 milyona /1 galiba
aoc olanı alın alıcaksanız

Almadıysanız daha bu monitörü öneririm.
Güzel monitör incelemelerine bakicam şuan AOC 24g2zu modeline yakınım ama ghosting olabilir dediler almaktan caydim forumda kullanan görmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,853
Üyeler
163,566
Son üye
eskighost
Top Bottom