Neler Yeni

Hangi monitör daha iyi

Gamer10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat
Merhaba arkadaşlar şu 2 monitör den hangisi daha iyi yardımcı olur musunuz

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,639
İsim
oğuzhan ege
Daha mi iyi asus para onemli değil
fiyatları düşünmezsek

PHILIPS monitörde düşük giriş geçikmesi özelliği var bu sizin oyunda daha akıcı ve daha iyi reflex vermenizi sağlar çok güzel bir özellik.​

Gamer10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyatları düşünmezsek

PHILIPS monitörde düşük giriş geçikmesi özelliği var bu sizin oyunda daha akıcı ve daha iyi reflex vermenizi sağlar çok güzel bir özellik.​

Yani Philips daha mi iyi diyorsunuz tüm özelliklere bakarsak

Aliyılmaz

80+ Bronze
Hocam kimisi asus diyor kimisi Philips diyor pekte anlamıyorum monitörler den
bunu alın geçin hocam

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
kanka asus markasını kullandım gerçekten güzel bir marka her ürünü ayrı bir kalite ancak monitör konusunda şunu diyebilirim philips televizyon kullanıyorum ve o da gerçekten iyi. Param var diyorsan philips al geç derim lakin sıkışırım dersen asus'da çok iyi işini görür

Gamer10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat
kanka asus markasını kullandım gerçekten güzel bir marka her ürünü ayrı bir kalite ancak monitör konusunda şunu diyebilirim philips televizyon kullanıyorum ve o da gerçekten iyi. Param var diyorsan philips al geç derim lakin sıkışırım dersen asus'da çok iyi işini görür
Hocam para sıkıntısı yok her türlü açıdan bakarsak Philips daha mi iyi diyorsun hiç anlamam

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Caner Sürdem
Hocam fiyat önemli değilse neden iki seçenek sunuyorsunuz da ihtimalleri kısıtlıyorsunuz.
Konuyu direk istekleriniz doğrultusunda monitör önerisi olarak yazsanız ve maksimum bütçenizi yazsanız, bilgili arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır.

Top Bottom