hangisini alıyım sizce
lenovo hocam hem hz hem de ms farkı var
hangisini alıyım sizce
lenovo daha iyi hocam dahada zam gelmeden al benceşimdi baktım da yükseklikte ayarlanmıyomuş galiba hp de ama hız olarak aynılar bir süre sonra kendini 165hz ye geri alıyormuş
lenovo yapıştır geç 165 hz de gayet iyi
hangisini alıyım sizce
hoparlör ve pivot lazım değil omen mı almalıyımiki monitorde elinde olanlar hp omeni daha iyi demisti. Bende omen var cok memnunum ve suan indirimde. Burdaki secimi ihtiyacina gore yapmalisin. Eğer hoparlör ve pivot lazim diyorsan lenovo al yok ben bunlarsizda yaparim malzeme kalitesi iyi olsun diyorsan Omen al tank gibi monitor
lazım değilse benim şahsi görüşüm omen alabilirsin monitör eline ulaştığı zaman ne demek istediğimi anlayacaksın sapasağlam hissiyatını parça kalitesi ile. ölü pixel işi şans işi ama monitörde ne ışık sızması ne ghosting varhoparlör ve pivot lazım değil omen mı almalıyım
forumda youtube videoları bulanık diyenler var lenovo için ben çok youtube da takılan biriyim benim için önemli omen ı alabilirimlazım değilse benim şahsi görüşüm omen alabilirsin monitör eline ulaştığı zaman ne demek istediğimi anlayacaksın sapasağlam hissiyatını parça kalitesi ile. ölü pixel işi şans işi ama monitörde ne ışık sızması ne ghosting var
Mesaj otomatik birleştirildi:
biri indirimde biri normal fiyatı zaten en kötü ne olabilir ki iade edersin diğerini alırsın ben omen kullandığım ve memnun kaldığım için öneriyorum monitörü forumlarda aratıp hakkında yapılan güzel yorumları bulabilirsin
yorumlarda hep ölü piksel çıkmışHocam bu ikisi arasında tercih yapmam gerekirse lenovo derim ancak bir tane de öneri sunmak istiyorum. https://www.itopya.com/aoc-24-24g2spubk-165hz-1ms-hdmi-dp-fhd-ips-gaming-monitor_u22624 bu attığım linkteki monitör hem web stoğuna gelmiş hem de çok fena indirimde şu anda. Değerlendirirseniz çok güzel monitördür.