Arkadaşlar aşağıda bıraktığım monitörler arasında kaldım ASUS TUF'ın 8bin küsür olduğuna bakmayın itopya outlette 5900TL ondan yazdım aynı şekilde DELL'de . Bunlardan hangisini önerirsiniz ? Ben araştırdım ve samsung g4 e yakınım f/p gibi öbür odyysey markalarından dolayı ghosting diyenler var ama araştırmalarım sonucu (yabancı forum vs.) bu modelde sanırsam ghosting yokmuş .Ve size bir şey soracağım bu FAST IPS özelliği csde rakplerim açısından beni çok etkiler mi ?
BÜTÇE : 6000TL
AOC 24G2ZU
SAMSUNG G4
Bütçeyi aşıyor ama indirimi belki beklerim yoksa alamam çünkü dediğim gibi bütçeyi aşıyor ASUS ROG XG249
HP Omen X 25F (TN PANEL DİYE ÇEKİNİYORUM,UZAĞIM YANİ)
ASUS VG259QM OUTLET(5907TL) NORMALLE OUTLET ARASINDA NEDEN BU KADAR FARK VAR BİLMİYORUM
ALİENWARE AW2521HFA (AYNI ŞEKİL OUTLETTE 5500 TL )
Csgo için monitör almayı düşünüyorum ondan dolayı 240 hz ve genel olarak 1ms (GTG) bakmaya çalıştım ama alırken de İPS alayım diye düşünüyorum çünkü fiyatları mağlum çok yüksek zar zor biriktirdim. Sizinde önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum ve benim için diğer önemli olan konu ghosting olmaması lazım bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim , hayırlı günler .
BÜTÇE : 6000TL
AOC 24G2ZU
SAMSUNG G4
Bütçeyi aşıyor ama indirimi belki beklerim yoksa alamam çünkü dediğim gibi bütçeyi aşıyor ASUS ROG XG249
HP Omen X 25F (TN PANEL DİYE ÇEKİNİYORUM,UZAĞIM YANİ)
ASUS VG259QM OUTLET(5907TL) NORMALLE OUTLET ARASINDA NEDEN BU KADAR FARK VAR BİLMİYORUM
ALİENWARE AW2521HFA (AYNI ŞEKİL OUTLETTE 5500 TL )
Csgo için monitör almayı düşünüyorum ondan dolayı 240 hz ve genel olarak 1ms (GTG) bakmaya çalıştım ama alırken de İPS alayım diye düşünüyorum çünkü fiyatları mağlum çok yüksek zar zor biriktirdim. Sizinde önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum ve benim için diğer önemli olan konu ghosting olmaması lazım bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim , hayırlı günler .