Neler Yeni

Hangi monitör mantıklı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
MEHMET GÖKHAN ÖZELÇİ

KeremmOz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
KeremmOz
Asusu almanızı öneririm hocam bende var daha geleli 2 gün oldu.Diğer gamebooster hakkında pek bişey dememe gerek yok zaten.Lenovo olanda olabilir.Ama asusun kalitesi tek geçer hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
MEHMET GÖKHAN ÖZELÇİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asusu almanızı öneririm hocam bende var daha geleli 2 gün oldu.Diğer gamebooster hakkında pek bişey dememe gerek yok zaten.Lenovo olanda olabilir.Ama asusun kalitesi tek geçer hocam
Nereden sipariş ettinz ve onun ekran parlaklığı düşük vs dediler yoksa bende asus olanı mantıklı buluyorum

KeremmOz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
KeremmOz
Nereden sipariş ettinz ve onun ekran parlaklığı düşük vs dediler yoksa bende asus olanı mantıklı buluyorum
Hepsiburada dan aldım.Ve öyle parlaklığı düşük diyenlere aldanma hocam.Scenery modu var.Bu modda o kadar parlak oluyor ki fps moduna çekiyorum.24 inç olmasını da kafaya takmayin gayet büyük ve kaliteli bir monitör.Siz gözünüz kapalı alın geçin.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Gamebooster'ı direk eleyin, ASUS düşünülebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
MEHMET GÖKHAN ÖZELÇİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsiburada dan aldım.Ve öyle parlaklığı düşük diyenlere aldanma hocam.Scenery modu var.Bu modda o kadar parlak oluyor ki fps moduna çekiyorum.24 inç olmasını da kafaya takmayin gayet büyük ve kaliteli bir monitör.Siz gözünüz kapalı alın geçin.
Teşekkürler

Hasan344

80+ Gold
Ya 1 ya 2 ama ben 1'i tercih ederim. Hem 165hz hem daha ucuz.

Ahmet ER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
ahmet er
merhabalar asus vg249q modelini alabilirsin ıps panel 3 yıl garantili panel kalitesi diğerlerine göre daha mantıklı

Top Bottom