heraishere
80+ Bronze
DM atılmıyor galiba DM'lerinii kapatmışsınız.
200 250tlLenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Monitör bu resmi ekledim ikinci el de ne kadar gider sizce 2.5k 3k?
1k?!
Eski monitörümde panel arızası yapmıştı kırık değildi ama onun anakartına alıcı bulmuştuk bunda olmaz mı öyle bişey hocammonitörün bedelinin %80 90'ını o kırılan panel karşıladığı için şu şekilde satmak istediğin bi monitöre sadece plastiğinin ve girişlerinin değerini veriyorlar
Kontrol edeyim hocamDM atılmıyor galiba DM'lerinii kapatmışsınız.
ağabey moralin bozulmadan konuyu kilitle çünkü herkes aynı şeyi yazmaya devam edecek paneli kırık monitörler şu ekonomide bile 2000tlye satılmaz maalesef. ama ben yaptırmanı tercih ederimEski monitörümde panel arızası yapmıştı kırık değildi ama onun anakartına alıcı bulmuştuk bunda olmaz mı öyle bişey hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kontrol edeyim hocam
Biliyorum hocam ama ne yapayım şuan o yazıyor ordasenin monitörün stokta az kalmış fiyatını şişirmişler gerçek fiyatı 7.5k değil
Yok kardeşim moral bozmalık bir şey yok dediğim gibi bilgim yok fikir alayım dedim elbet kendince dalga geçen olur ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp neticedeağabey moralin bozulmadan konuyu kilitle çünkü herkes aynı şeyi yazmaya devam edecek paneli kırık monitörler şu ekonomide bile 2000tlye satılmaz maalesef. ama ben yaptırmanı tercih ederim
ağabey moralin bozulmadan konuyu kilitle çünkü herkes aynı şeyi yazmaya devam edecek paneli kırık monitörler şu ekonomide bile 2000tlye satılmaz maalesef. ama ben yaptırmanı tercih ederim
Anladığım kadarıyla 1.5 ederse öpüp başıma koymam gerekmonitörün tek yaptıgı şey görüntü vermek onuda kırmışsın ölü fiyat verirler 1 1.5 max fazla etmez
Geçmiş olsun hocamDepremde monitörüm kırılmıştı servisi aradığımda geçen sene 5500 TL demişlerdi monitörün sıfırı da 2500 TL idi o zaman. Yani kimse paneli kırık monitör almaz fikrimce. Tabi aynı monitörü olup paneli sağlam olur diğer parçaları kullanacak olanlar olabilir onu bilemem.
en kötü 1 e satarsın işte içindeki parçaları kullanırlar paneli yaptırmasalar bileBiliyorum hocam ama ne yapayım şuan o yazıyor orda
Yok kardeşim moral bozmalık bir şey yok dediğim gibi bilgim yok fikir alayım dedim elbet kendince dalga geçen olur ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp neticede
Anladığım kadarıyla 1.5 ederse öpüp başıma koymam gerek
1.5 tan ilan giriyorum ilgilenen olursa 1 e düşeriz hocam eyvallah.en kötü 1 e satarsın işte içindeki parçaları kullanırlar paneli yaptırmasalar bile
2500e yaparız diyen orj panel mi kullanacak hocam? genelde monitör parasıyla panel parası aynı olurÇok az 2500 e yaparız dendi dışarda 2500 etse 5000 olur sıfırı 7.5
Çocuk olduğunuzu düşünüp yaşınıza veriyorum bilgili olanlar yazsın lütfen