Neler Yeni

Paneli kırık monitörüm ne kadar eder

heraishere

80+ Bronze
DM atılmıyor galiba DM'lerinii kapatmışsınız.

Aykut D.

80+ Gold

Monitör bu resmi ekledim ikinci el de ne kadar gider sizce 2.5k 3k?
1k?!
200 250tl

hamzaersoy

80+ Bronze
monitörün bedelinin %80 90'ını o kırılan panel karşıladığı için şu şekilde satmak istediğin bi monitöre sadece plastiğinin ve girişlerinin değerini veriyorlar

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
monitörün bedelinin %80 90'ını o kırılan panel karşıladığı için şu şekilde satmak istediğin bi monitöre sadece plastiğinin ve girişlerinin değerini veriyorlar
Eski monitörümde panel arızası yapmıştı kırık değildi ama onun anakartına alıcı bulmuştuk bunda olmaz mı öyle bişey hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

DM atılmıyor galiba DM'lerinii kapatmışsınız.
Kontrol edeyim hocam

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Alican ekinci
senin monitörün stokta az kalmış fiyatını şişirmişler gerçek fiyatı 7.5k değil

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Dwayne Rolly
monitörün tek yaptıgı şey görüntü vermek onuda kırmışsın ölü fiyat verirler 1 1.5 max fazla etmez

hamzaersoy

80+ Bronze
Eski monitörümde panel arızası yapmıştı kırık değildi ama onun anakartına alıcı bulmuştuk bunda olmaz mı öyle bişey hocam

Kontrol edeyim hocam
ağabey moralin bozulmadan konuyu kilitle çünkü herkes aynı şeyi yazmaya devam edecek paneli kırık monitörler şu ekonomide bile 2000tlye satılmaz maalesef. ama ben yaptırmanı tercih ederim

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
senin monitörün stokta az kalmış fiyatını şişirmişler gerçek fiyatı 7.5k değil
Biliyorum hocam ama ne yapayım şuan o yazıyor orda

ağabey moralin bozulmadan konuyu kilitle çünkü herkes aynı şeyi yazmaya devam edecek paneli kırık monitörler şu ekonomide bile 2000tlye satılmaz maalesef. ama ben yaptırmanı tercih ederim

Yok kardeşim moral bozmalık bir şey yok dediğim gibi bilgim yok fikir alayım dedim elbet kendince dalga geçen olur ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp neticede :)

monitörün tek yaptıgı şey görüntü vermek onuda kırmışsın ölü fiyat verirler 1 1.5 max fazla etmez
Anladığım kadarıyla 1.5 ederse öpüp başıma koymam gerek

Son düzenleme:

enefti

80+
Depremde monitörüm kırılmıştı servisi aradığımda geçen sene 5500 TL demişlerdi monitörün sıfırı da 2500 TL idi o zaman. Yani kimse paneli kırık monitör almaz fikrimce. Tabi aynı monitörü olup paneli sağlam olur diğer parçaları kullanacak olanlar olabilir onu bilemem.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Depremde monitörüm kırılmıştı servisi aradığımda geçen sene 5500 TL demişlerdi monitörün sıfırı da 2500 TL idi o zaman. Yani kimse paneli kırık monitör almaz fikrimce. Tabi aynı monitörü olup paneli sağlam olur diğer parçaları kullanacak olanlar olabilir onu bilemem.
Geçmiş olsun hocam 🙏🏾

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Dwayne Rolly
Biliyorum hocam ama ne yapayım şuan o yazıyor orda

Yok kardeşim moral bozmalık bir şey yok dediğim gibi bilgim yok fikir alayım dedim elbet kendince dalga geçen olur ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp neticede :)

Anladığım kadarıyla 1.5 ederse öpüp başıma koymam gerek
en kötü 1 e satarsın işte içindeki parçaları kullanırlar paneli yaptırmasalar bile

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Çok az 2500 e yaparız dendi dışarda 2500 etse 5000 olur sıfırı 7.5

Çocuk olduğunuzu düşünüp yaşınıza veriyorum bilgili olanlar yazsın lütfen
2500e yaparız diyen orj panel mi kullanacak hocam? genelde monitör parasıyla panel parası aynı olur

Top Bottom