Hangi monitörü alayım? Kararsızım?

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,380
Dostlar bugün Gigabyte Monitörünün konusunu açmıştım ve o monitörden sipariş ettim amma velakin bazı olumsuz yorumlardan ötürü temkinlendim ve iptal edebilirim ansızın.
Arkadaşlar şu 3 monitör arasından hangisini önerirsiniz? Hardcore bir cs ci için. Şeytan diyor Asus 280 sipariş et ama 5.850 ₺ de ne bileyim şimdi. Ghosting felan yapar mı bu onu ds bilmiyorum. 3 ü arasında hangisini öneriyorsunuz? Kedinlikle 24 / 24.5 inç olacak
ASUS MONİTÖR
GİGABYTE MONİTÖR (SİPARİŞ ETMİŞ OLDUĞUM)
BENQ MONİTÖR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@RevDeisDou Kardeşim sen iyi anlarsın.
3 ü arasında kalakaldım.
1- Gigabyte yeni model ve fiyatı çok iyi
2- BenQ kalite ve ergonomide süper + ghosting önleyici "AMA" özelliği var
3- Asus ise 240 hz bir monitör ama fiyatı 5.850 ₺

Son düzenleme:
Sipariş etmiş olduğunuz fiyatına göre çok iyi. Bence doğru seçim.

knk eğer ölü piksel ghosting ışık sızma v.s sorunlar yaşamamak istiyosan LG marka monitör tercih et eğer bide amazon satıyorsa kafan rahat olsun

Dostlar bugün Gigabyte Monitörünün konusunu açmıştım ve o monitörden sipariş ettim amma velakin bazı olumsuz yorumlardan ötürü temkinlendim ve iptal edebilirim ansızın.
Arkadaşlar şu 3 monitör arasından hangisini önerirsiniz? Hardcore bir cs ci için. Şeytan diyor Asus 280 sipariş et ama 5.850 ₺ de ne bileyim şimdi. Ghosting felan yapar mı bu onu ds bilmiyorum. 3 ü arasında hangisini öneriyorsunuz? Kedinlikle 24 / 24.5 inç olacak
ASUS MONİTÖR
GİGABYTE MONİTÖR (SİPARİŞ ETMİŞ OLDUĞUM)
BENQ MONİTÖR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@RevDeisDou Kardeşim sen iyi anlarsın.
3 ü arasında kalakaldım.
1- Gigabyte yeni model ve fiyatı çok iyi
2- BenQ kalite ve ergonomide süper + ghosting önleyici "AMA" özelliği var
3- Asus ise 240 hz bir monitör ama fiyatı 5.850 ₺
Samsung Odyssey G7 28 144hz 1ms UHD. Şahsen kullanıyorum kullandığım monitörler arasında en kaliteli görüntüyü veren monitör kendisi.

Hard Cs:Go`cu isen Asus tercih etmelisin.

280Hz'lik ASUS daha geleceğe dönük olur. Şahsen paraya kıyıp 280Hz olanı alırdım. Çünkü 144, 165Hz'lerin devri kapanmaya başlıyor artık.

Benq fabrikasının kalite kontrolü düşük heralde profilimde 2510s ile ilgili 2 tane konu var, 2 kez aldım ikiside arızalıydı.

Geri