Tel Vurdu Beni
80+ Bronze
O zaman acer monitörün hayırlı olsunBi ikna etmeye çalışıcam ederse acer alcam
O zaman acer monitörün hayırlı olsunBi ikna etmeye çalışıcam ederse acer alcam
Knk 40 tl yükseltemiyorsan Acer alKanka Max 1.400 bütçe diyorum
Kesinlikle Acer çünkü ips panelace 1399Tl kuponum ile 1369Tl
Bence Acer daha iyiKanka Max 1.400 bütçe diyorum
Aksine olumlu etkiler ips şu an en iyi panel türüdürFps oyunlarında olumsuz etkılermı ıps olması
Hocam hala gitmediyseniz bu taktği deneyin ama güzel dille babalıkl falan değl ben denedim işe yaradıAcer al, sen karışma babalık de kartını al hemen sipariş et sonra babnın karşısına dikil ve hastane de tüm kemiklerin kırık bir şekilde uyan![]()
lan ben onu şaka dediydim benim babam 185 105 kilo kalıplı zaten bir koysa kalkamam şakaydı oHocam hala gitmediyseniz bu taktği deneyin ama güzel dille babalıkl falan değl ben denedim işe yaradı
Acer IPS panel fakat Haporlör yok.
Philips Va panel haporlör mevcut.
Acer alırdım.
Acer al
Acer IPS panel fakat Haporlör yok.
Philips Va panel haporlör mevcut.
Acer alırdım.
ACER al
Acer Olanını sipariş Ettim yarın kargo ya verilcek diğer günde elime ulaşacak gelince inceleme konusu açarımAcer al, sen karışma babalık de kartını al hemen sipariş et sonra babnın karşısına dikil ve hastane de tüm kemiklerin kırık bir şekilde uyan![]()
İncelemeyi bekliyoruzAcer Olanını sipariş Ettim yarın kargo ya verilcek diğer günde elime ulaşacak gelince inceleme konusu açarım
Kacırma ihtimalim var ama görmek istiyorum etiket atma şansın varmiAcer Olanını sipariş Ettim yarın kargo ya verilcek diğer günde elime ulaşacak gelince inceleme konusu açarım