Neler Yeni

Hangi monitörü almalıyım ACİL fikir.

ScolisT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ayaz TAŞ
merhaba arkadaşlar bu 2 monitörden birini almak istiyorum aralarında 2.7 k fiyat var buldugum sitelerden en ucuzlardan demek istediğim ikiside hemen hemen aynı özellikler tek fark bitanesinde QD Qauntom Dot var sizce hangisini almalıyım bu Quantom Dot cok fark yaratırmı yada degmez mi ucuz olanımı alsam acil fikir lütfen?

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Yakup Bolat
merhaba arkadaşlar bu 2 monitörden birini almak istiyorum aralarında 2.7 k fiyat var buldugum sitelerden en ucuzlardan demek istediğim ikiside hemen hemen aynı özellikler tek fark bitanesinde QD Qauntom Dot var sizce hangisini almalıyım bu Quantom Dot cok fark yaratırmı yada degmez mi ucuz olanımı alsam acil fikir lütfen?

Bu 3 monitörü tavsiye ederim bu 3 monitörü de inceleyebilirsiniz.

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Yusuf Karayer

QD E2

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Tayfun Balım
Ben de monitör bakıyorum. Renk doğruluğuna önem veriyorsan kesinlikle quantum dot özellikli olanı al diyor herkes.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,732
Üyeler
161,333
Son üye
Buweci
Top Bottom