Neler Yeni

Hangi Monitörü Almalıyım ? Asus VG249QL3A Mı ? LG Ultragear 24GS65F-B Mi ?

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Herkese hayırlı günler. Arkadaşıma monitör alıcaz. Normalde aklımda ki model AOC 24G4X'di ama forumda biraz tiskindirdiler o modelden. Bende bu iki monitörü önerdim arkadaşıma, sizinde yorumunuzu merak ettim. Satıcılar nasıldır, monitörler nasıldır ? Yardımcı olursanız, yorum da bulunursanız sevinirim saygılar.

Mesaj otomatik birleştirildi:

2k aldırmak geliyor içimden ama fazla bütçe çıkarmıyor. Sizce bu model nasıldır ? Önerebileceğiniz 2k model de varsa G-SYNC özellikli ve 8.600TL'yi geçmezse memnun olurum.

Son düzenleme:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,882
İsim
.
Herkese hayırlı günler. Arkadaşıma monitör alıcaz. Normalde aklımda ki model AOC 24G4X'di ama forumda biraz tiskindirdiler o modelden. Bende bu iki monitörü önerdim arkadaşıma, sizinde yorumunuzu merak ettim. Satıcılar nasıldır, monitörler nasıldır ? Yardımcı olursanız, yorum da bulunursanız sevinirim saygılar.

2k aldırmak geliyor içimden ama fazla bütçe çıkarmıyor. Sizce bu model nasıldır ? Önerebileceğiniz 2k model de varsa G-SYNC özellikli ve 8.600TL'yi geçmezse memnun olurum.

LG güzel onun dışında o 2k monitörü gram tavsiye etmem

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim gönlümde LG'den yana. Yorumun için teşekkürler dostum.

Son düzenleme:

Dâwk'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Taha

asusun o modelinden kaç her forumda 3-4 tane "180hzye aldıgımda parazitleniyor" hatasını gördüm dün aynı monitörü vatandan aldım akşamına çalıştırdım ve 180hz'de aynı sorunu alıyorum ekran yatay şekilde parazitleniyor 165hz'de sorun yok.
Bazı forumlarda sorun DisplayPorttan kaynaklandığını söylüyorlar ama çözemedim daha

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgi için teşekkürler dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,053
Üyeler
160,934
Son üye