Yardım Hangi Monitörü almalıyım karar veremedim yardımcı olurmusunuz ACİL ALMAK ÜZEREYİM FİKRİNİZİ İHTİYACIM VAR

Yoach

80+
Reaksiyon skoru
68

Arkadaşlar ya sıfır bunu alıcam taksitle ya a

2. el de 13 bin tl bunu alıcam sıfırı 22 bin tl karar veremiyorum yardımcı olurmusunuz veya denk başka monitör de önerebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valorant için alıyorum güncel rank immo 1 peak immo 2

Sadece valorant içinse alttaki. Ama tn panel normal kullanımda ips kadar tatmin etmez.

Arkadaşlar ya sıfır bunu alıcam taksitle ya a

2. el de 13 bin tl bunu alıcam sıfırı 22 bin tl karar veremiyorum yardımcı olurmusunuz veya denk başka monitör de önerebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valorant için alıyorum güncel rank immo 1 peak immo 2
knkam dell alienware çok mantıksız bir seçim olur 360hz olması seni yanıltmasın eğer rekabet odaklı gidip performans olarak düşünüyorsan alınabilir ama çok para . hdr desteği yoktur onun . ayrıca fullhd önermem minimum qhd almanı öneririm 2k ekranlar yani sırf 360hz veya daha üstü hz destekliyor diye ekran alınması mantıksız o seni yanıltmasın bilgisayarının verebileceği bir fps değeri var eğer senin bilgisayarın 144 fps veriyorsa bir oyunda sende ekran olarak 144 hz almış olacaksın ona göre seçimlerini daha net belirtmeni öneriyorum şimdi oyun oynama tarzını açıklarsan daha iyi yardımcı olabilirim . diyorsan ki 2 ekran arasında seçim yapcağım diyorsanda .

Dell Alienware

Zowie XL2546K

bence eğer 15k üstüne kadar çıkacaksan 2k monitör almanı öneririm lakin ikisi arasından seçim yapmak gerekirse dell-alienware-aw2523hf tam size göre​

knkam dell alienware çok mantıksız bir seçim olur 360hz olması seni yanıltmasın eğer rekabet odaklı gidip performans olarak düşünüyorsan alınabilir ama çok para . hdr desteği yoktur onun . ayrıca fullhd önermem minimum qhd almanı öneririm 2k ekranlar yani sırf 360hz veya daha üstü hz destekliyor diye ekran alınması mantıksız o seni yanıltmasın bilgisayarının verebileceği bir fps değeri var eğer senin bilgisayarın 144 fps veriyorsa bir oyunda sende ekran olarak 144 hz almış olacaksın ona göre seçimlerini daha net belirtmeni öneriyorum şimdi oyun oynama tarzını açıklarsan daha iyi yardımcı olabilirim . diyorsan ki 2 ekran arasında seçim yapcağım diyorsanda .

Dell Alienware​

Zowie XL2546K​

bence eğer 15k üstüne kadar çıkacaksan 2k monitör almanı öneririm lakin ikisi arasından seçim yapmak gerekirse dell-alienware-aw2523hf tam size göre​

sadece fps oyunları oynuyorum ve hali hazırda 2K 165 HZ ıps ekran bir lg kullanıyorum ama 2 k ekranlarda çok ghosting oluyor ve ekran büyük geliyor 27 inç bende fps seviyelerim 350- 550 arası gidip gewliyor ortalama 400 diyebilirim

sadece fps oyunları oynuyorum ve hali hazırda 2K 165 HZ ıps ekran bir lg kullanıyorum ama 2 k ekranlarda çok ghosting oluyor ve ekran büyük geliyor 27 inç bende fps seviyelerim 350- 550 arası gidip gewliyor ortalama 400 diyebilirim
şöyleki hosting olayları daha çok hdr özelliği açık olduğu zamanlar gerçekleşiyor bu renk kalitesini fps sabitleme gibi bir çok şeyleride mevcut o yüzden 2k lık bir monitörünüzün olduğunu söylediniz muhtemelen hdr açıktır . fps tabanlı oyunlarda hdr açmak çok mantıksız bir seçenek . fps odaklı ve ghosting olmasını istemiyorsanız freesync dlss gibi özellikleri kullanabilirsin . ekranın kendi ayarlama menüsünden ince ayarlar yapman lazım o ince ayarları yaparsan ghosting den kurtulabilirsin . güzel bir monitörün var bence biraz monitörün hakkında bilgini tazele ve menü ayarlarını kurcala biraz ghosting pixel testi vs yap sonrasında eğer hala aynı sorunlar yaşıyorsan yine birçok bilgi edinip monitör almaya bak . şunu ek olarak söyleyebilirim . genel olarak yayıncılardan bağımsız e spor oyunuları 24 inc hdr monitör kullanmaktalar . 24 inch e yönelebilirsin . aynı 2 adet karşılaştırdığın monitörler gibi . lakin fps den farklı flim ve böyle grafik odaklı oyunlarda oynuyorsan qhd almanı öneririm . qhd de dediğim gibi hdr ve freesync olaylarını ultra performans a çektiğin vakit ne bir ghosthing ne bir bozulma alırsın yine takıldığın bir şey olursa yazmaktan çekinme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,655
Üyeler
184,478
Son üye
Sorloth
Geri