ugurcamm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 331
- Bütçe
- 10000
Arkadaşlar selam. Bu akşam monitör siparişimi vericem artık. 2 model arasında kaldım ve çok kararsızım. Hangisini almalıyım sizce?
monitorleri cok bilmiyorum ama ben alsam heralde msi alırdım tabi bir kronik sorunu yoksa arastırıp bak bence msi sorunu varmı yokmu diyeArkadaşlar selam. Bu akşam monitör siparişimi vericem artık. 2 model arasında kaldım ve çok kararsızım. Hangisini almalıyım sizce?
bütçe varsaArkadaşlar selam. Bu akşam monitör siparişimi vericem artık. 2 model arasında kaldım ve çok kararsızım. Hangisini almalıyım sizce?
Hocam asusu alabilirim. Üzer mi ? Kaliteli midir kendisi?bütçe varsa
![]()
ASUS ROG Strix XG27ACS 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Güç ve performans için özenle tasarlanan ROG Strix XG27ACS ile oyun deneyiminize seviye atlatın.www.gaming.gen.tr
okadar değilse bütçe
çok iyidir kendisi üzmezHocam asusu alabilirim. Üzer mi ? Kaliteli midir kendisi?
malının arkasında olan bir marka, türklerle muhattap değilsin yabancılar whatsapp üzerinden monitörün fotoğrafını istiyorlar bir sorun olduğunda bize gönderin bakalım demek yerine ups aracılığı ile ertesi gün yeni monitör geliyor, yeni monitörün kutusuna kargocu eski monitörü koyup götürüyor.agam öyle bir bütçen varsa zaten
![]()
Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms FHD Gaming Monitör
Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimiwww.gaming.gen.tr
4 defa yumruk attım kırdım 4ündede değiştirdi dell allah razı olsun
Hocam direkt dell alın inanılmaz kalite inanılmaz detay monitörün kendi içindeki eklentiler olsun kendisi olsun çok iyi ayrıca garantileri teknikleri çok fazla ve sağlam iş yapıyor bi güvencesi var en azındanArkadaşlar selam. Bu akşam monitör siparişimi vericem artık. 2 model arasında kaldım ve çok kararsızım. Hangisini almalıyım sizce?
Hocam çok arada kaldım yaaHocam direkt dell alın inanılmaz kalite inanılmaz detay monitörün kendi içindeki eklentiler olsun kendisi olsun çok iyi ayrıca garantileri teknikleri çok fazla ve sağlam iş yapıyor bi güvencesi var en azından
Ne yaptınız acaba siz 2k ekran atmışsınız Dell 1080p ama 280hz benimde aklımı karistirdi yakın zamanda hangisi sağlam indirime girerse almayı planlıyorumHocam çok arada kaldım yaa