Hangi monitörü almalıyım ?

ugurcamm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
331
monitorleri cok bilmiyorum ama ben alsam heralde msi alırdım tabi bir kronik sorunu yoksa arastırıp bak bence msi sorunu varmı yokmu diye
Hocam çok araştırdım ama bi sonuca varamadım maalesef:(

agam öyle bir bütçen varsa zaten

4 defa yumruk attım kırdım 4ündede değiştirdi dell allah razı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

agam öyle bir bütçen varsa zaten

4 defa yumruk attım kırdım 4ündede değiştirdi dell allah razı olsun
malının arkasında olan bir marka, türklerle muhattap değilsin yabancılar whatsapp üzerinden monitörün fotoğrafını istiyorlar bir sorun olduğunda bize gönderin bakalım demek yerine ups aracılığı ile ertesi gün yeni monitör geliyor, yeni monitörün kutusuna kargocu eski monitörü koyup götürüyor.

Hocam direkt dell alın inanılmaz kalite inanılmaz detay monitörün kendi içindeki eklentiler olsun kendisi olsun çok iyi ayrıca garantileri teknikleri çok fazla ve sağlam iş yapıyor bi güvencesi var en azından

Hocam direkt dell alın inanılmaz kalite inanılmaz detay monitörün kendi içindeki eklentiler olsun kendisi olsun çok iyi ayrıca garantileri teknikleri çok fazla ve sağlam iş yapıyor bi güvencesi var en azından
Hocam çok arada kaldım yaa

Dell olanı 2-3 ay önce aldım. Çokta memnunum tavsiye ederim. Yukarıda Dell hakkında yorum yapan arkadaşların düşüncelerine de katılıyorum. Fiyat olarakta iyi durumdaymış ben 10k civarına satın aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,664
Üyeler
186,361
Son üye
mamidogan55
Geri