Neler Yeni

> Hangi Monitörü Almalıyım ?<

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
osman şenoğlu
Arkadaşlar merhaba yeni bir monitör alıcam fakat bütçe 3500 kadar
Trendyolda gezerken gördüm birkaç seçenek hatta en çok satılanlar listesi diye bir kısım var oradan gördüm bu monitörleri denemiş kullanmış biri var mı alınır mı
Önceliğim oyun oynamak tasarım falan değil
1. en cok satılan buymuş : https://www.trendyol.com/rampage/rm...pc-oyuncu-monitoru-p-140872455?merchantId=968
165 Hz 1 Ms 27inc

Bu da trendyoldaki en çok satılan monitörler listesi:

İçimden direkt rampage rm 420 'yi almak geçiyor fakat monitör iyi midir kötümüdür bilemediğim için sizlere danışmak istedim 165 Hz , 1 Ms , 27 inc Monitör pek yok bu fiyata o yüzden kafamı karıştırdı alınır mı sizce

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Rampage almayın derim. 2. elden temiz az kullanılmış ölü pikseli olmayan kutulu garantili gibi ilanlar bulup almak bana monitör için daha mantıklı geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
osman şenoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rampage almayın derim. 2. elden temiz az kullanılmış ölü pikseli olmayan kutulu garantili gibi ilanlar bulup almak bana monitör için daha mantıklı geliyor.
Öyle düşündüm hatta baktım fakat inan sıfırı kadar para istiyorlar 2. el fiyatlarda hatta daha pahalıya koyan bile var :D niye almayın demiştiniz acaba kötü bir tecrübeniz falan mı oldu yoksa duyumlardan mı ne açıdan almamalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu alabilirsin

Bunu görmüştüm de rampage 27 inc diye ilgimi çekmişti sonucta devamlı aldığımız bir şey değil en azından biraz büyük olsa fena olmaz :D

AlphA<3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Yiğit koçak
Öyle düşündüm hatta baktım fakat inan sıfırı kadar para istiyorlar 2. el fiyatlarda hatta daha pahalıya koyan bile var :D niye almayın demiştiniz acaba kötü bir tecrübeniz falan mı oldu yoksa duyumlardan mı ne açıdan almamalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu görmüştüm de rampage 27 inc diye ilgimi çekmişti sonucta devamlı aldığımız bir şey değil en azından biraz büyük olsa fena olmaz :D
4 k değilse büyük almak bence mantıksız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,931
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom