Neler Yeni

Yardım hangi monitörü almalıyım?

imfermın

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet Hakan
Bütçe
7500
maksimum 7500tl verebilirim ryzen 5 7600+4070ti lı sistemim var. her türlü oyunu oynamama rağmen genelde fps oynarım rainbow favori oyunum.
bulduğum iki monitör

Son düzenleme:
suan kullandıgım vg27aqz öneririm. her ay sonu satıstan kalkıyor fiyat guncellemesi olacagı için suan 10k olmus ama normalde 7.5 falandı. 6. ayın basında tekrar sunulur sitelerde, fiyatta en fazla 8k olur.

imfermın

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
suan kullandıgım vg27aqz öneririm. her ay sonu satıstan kalkıyor fiyat guncellemesi olacagı için suan 10k olmus ama normalde 7.5 falandı. 6. ayın basında tekrar sunulur sitelerde, fiyatta en fazla 8k olur.
yıllar sonra pc sahibi olmuşken onu bekleyemem :D şu an 10k

yıllar sonra pc sahibi olmuşken onu bekleyemem :D şu an 10k
hocam oyle bi pc alıp 2k monitör almamak zaten olmaz. verdiğiniz butceye en uygunu onerdiğim monitör özellik bakımından da iyi. daha uyguna yok 10k civarına cıkıyor fiyatlar. şahsi tavsiyem 6. ayın basında 8k civarına dusunce direk çekmeniz yok ben simdi alıcam diyorsanız 1080p anca gelir oda sisteme yakışmaz. ek olarak butce varsa assagıya 2 model bıraktım bir bakınız.

Dell G3223D​

Dell S2721DGFA​

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emre

imfermın

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam oyle bi pc alıp 2k monitör almamak zaten olmaz. verdiğiniz butceye en uygunu onerdiğim monitör özellik bakımından da iyi. daha uyguna yok 10k civarına cıkıyor fiyatlar. şahsi tavsiyem 6. ayın basında 8k civarına dusunce direk çekmeniz yok ben simdi alıcam diyorsanız 1080p anca gelir oda sisteme yakışmaz. ek olarak butce varsa assagıya 2 model bıraktım bir bakınız.

Dell G3223D​

Dell S2721DGFA​

ilgi gösterip cevapladığın için çok teşekkür ederim fakat valla max 7.5 bütçem var hadi borç aldım 8k max attığın modeller bu fiyatlarda değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu modeli görmüştüm gtg değerini bir türlü bulamamıştım bir bilgin var mı? bu monitörü kullandın mı? ya da kullanan tanıdığın var mı?

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emre
ilgi gösterip cevapladığın için çok teşekkür ederim fakat valla max 7.5 bütçem var hadi borç aldım 8k max attığın modeller bu fiyatlarda değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu modeli görmüştüm gtg değerini bir türlü bulamamıştım bir bilgin var mı? bu monitörü kullandın mı? ya da kullanan tanıdığın var mı?
İps panel monitör bildiğim kadarıyla 6 7ms oluyor gtg değeri. Monitörü kullanmadım. Abim asus tuf vg24vqe kullanıyor. Forumda bu monitörün çok tavsiye edildiğini gördüm

imfermın

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet Hakan
İps panel monitör bildiğim kadarıyla 6 7ms oluyor gtg değeri. Monitörü kullanmadım. Abim asus tuf vg24vqe kullanıyor. Forumda bu monitörün çok tavsiye edildiğini gördüm
şimdi sayende fark ettim bulduğum 2 monitörü eklememişim. şimdi ekledim. aoc olanın sitesinde 1gtg olduğu yazıyor mbrt1

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
IPS olmasına özen göster, 165hz ve üstü olsun bence ve tavsiye marka olarakta AOC, Asus ama aoc genelde VA yapıyor asus tercih ederdim.

Top Bottom