R refot 80+ Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Miraç 9 Kasım 2024 #1 Gamepower Excalibur Asus tuf gaming Arkadaşlar bu 3 monitör arasında kaldım fiyatları birbirine yakın, fiyat performansa göre sizce hangisi.(Ben çok anlamıyorum)
Gamepower Excalibur Asus tuf gaming Arkadaşlar bu 3 monitör arasında kaldım fiyatları birbirine yakın, fiyat performansa göre sizce hangisi.(Ben çok anlamıyorum)
H hazırsistembekleyenmazlum 80+ Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 150 9 Kasım 2024 #2 refot yazmış: Gamepower Excalibur Asus tuf gaming Arkadaşlar bu 3 monitör arasında kaldım fiyatları birbirine yakın, fiyat performansa göre sizce hangisi.(Ben çok anlamıyorum) Devamı için tıklayın... bu fiayata kötü modeller daha farkli modellere bakin.Msi mag 256f olabilir pivot ve hoparlör yoktur ama.
refot yazmış: Gamepower Excalibur Asus tuf gaming Arkadaşlar bu 3 monitör arasında kaldım fiyatları birbirine yakın, fiyat performansa göre sizce hangisi.(Ben çok anlamıyorum) Devamı için tıklayın... bu fiayata kötü modeller daha farkli modellere bakin.Msi mag 256f olabilir pivot ve hoparlör yoktur ama.