hangi mouse almalıyım

Dostum tamam da logitechin mouselarının yarısından çoğunda bu sorun var taaa neredeyse 8-14 yıllık felan ne kadar bilmiyorum yıllık mouse da bile çift tıklama sorunu var daha birkaç ay önce onu kullanıyordum o zamandan g102 ye kadar hala var g102 de de var
G300S gibi mouselerle neden G102'yi karşılaştırıyorsunuz? 6-7 ay G102 kullandım, hiçbir sorun yaşamadım. Çevremde ve forumda da kullanan bir çok kişi var. Onlar da çift tıklama gibi sorunlar yaşamadı. Sizin G102'de sorun yaşamanız veya başka Logitech mouselerde sorun yaşanması G102'yi çift tıklama sorunlu yapmıyor.

Her şeyi geçtim demin dediğim gibi 19 cm palm tutan biri için G102 de, Katar Pro da uygun değil.

G300S gibi mouselerle neden G102'yi karşılaştırıyorsunuz? 6-7 ay G102 kullandım, hiçbir sorun yaşamadım. Çevremde ve forumda da kullanan bir çok kişi var. Onlar da çift tıklama gibi sorunlar yaşamadı. Sizin G102'de sorun yaşamanız veya başka Logitech mouselerde sorun yaşanması G102'yi çift tıklama sorunlu yapmıyor.

Her şeyi geçtim demin dediğim gibi 19 cm palm tutan biri için G102 de, Katar Pro da uygun değil.
Dediğin gibi 6-7 ay ve formda g102 yi kullanan her gördüğümde soruyorum ne zaman diye en uzun kullanan 1.5 yıl ama 2 yıldan önce taş gibi mose ancak 2 yıldan sonra garanti bitip çift tıklama başlıyor eminim ki sende de olacaktır deneyelim ve görelim 1.5 yıl bekle

250 TL bütçede Omen 600 var hocam elinizin boyutuna uygun. Başka bir şey bulamadım. Şuna da bakabilirsiniz:
Bu fareyi önermem kötü neden kötü kablosu kötü ve farenin skatezleri sökülüyor elimde var indirimde diye almıştım o kadar iyi değil bu fare. redragondan bahsediyorum karışıklık olmasın

Geri