Hocam elimde şuan Delux M800 Pro var aslında memnunum ama elime büyük geliyor onu satıp üzerine koyup almak istiyorum, benim de gözüme Mchose A5 Ultra yattı çok fazla incelemesini bulamadım. Tutuş olarak iki tutuş da kullanıyorum sanırım rahat mı mouse tutarken ?Hocam hemen hemen aynı el ölçülerine sahibiz tam 1 ay önce mchose a5 ultra aldım şimdilik memnunum merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin
elime tam oturuyo rahat geliyo kullanırkenHocam elimde şuan Delux M800 Pro var aslında memnunum ama elime büyük geliyor onu satıp üzerine koyup almak istiyorum, benim de gözüme Mchose A5 Ultra yattı çok fazla incelemesini bulamadım. Tutuş olarak iki tutuş da kullanıyorum sanırım rahat mı mouse tutarken ?
a5Merhaba arkadaşlar, Mchose A5 Ultra mı, ATK Dragınfly A9 mu yoksa Attack Shark X3 mü?. El boyutum 17-18 yükseklik, 7-8 de genişlik.
iyi ve rahat evetHocam elimde şuan Delux M800 Pro var aslında memnunum ama elime büyük geliyor onu satıp üzerine koyup almak istiyorum, benim de gözüme Mchose A5 Ultra yattı çok fazla incelemesini bulamadım. Tutuş olarak iki tutuş da kullanıyorum sanırım rahat mı mouse tutarken ?
1K hz ile 4K farkettiriyor mu hocam peki ?elime tam oturuyo rahat geliyo kullanırken
Hocam o mouse hiç bulamıyorum o tarz buralardaele oturması önemli o yüzden ben riske etmem önce bi mağazada ele değmesi lazım