Öneri Hangi Mousepad alınır?

21ebu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
455
Bütçe
800
Merhaba, bu zamana kadar sadece 90x40 mousepad'ler kullandım ama artık sıkıldım. Halı gibi oluyorlar ve hiç güzel değil. Sadece mouse çevresine bir mousepad arıyorum. Bu ikisini buldum maksimum bütçem 800 sizce hangisini alayım? VXE R1 kablosuz mouse kullanıyorum.

Bir mousepad 800 TL olabilir mi ya? Bundan daha da garip olanı bu fiyatları normal bulup ciddi ciddi alınır-alınmaz tartışması yapmanız.
100 TL'ye dandik bir Trust mouse aldım, içinden hediye çıkan mousepadi 2 yıldır kullanıyorum. Bugün yıkadım hatta.
800 TL'ye alacağın mousepad de kayıyor bu da kayıyor, fark ne tam olarak? Biri daha saliselik, milimetrik mi kayıyor? Bunu alınca e sporcu mu olacağım?
Yapmayın etmeyin allah aşkına, bu tüketim çılgınlığı ve bilinçsizlik böyle devam ederse kapitalizm bizi bir yudum suya muhtaç edecek.

Bir mousepad 800 TL olabilir mi ya? Bundan daha da garip olanı bu fiyatları normal bulup ciddi ciddi alınır-alınmaz tartışması yapmanız.
100 TL'ye dandik bir Trust mouse aldım, içinden hediye çıkan mousepadi 2 yıldır kullanıyorum. Bugün yıkadım hatta.
800 TL'ye alacağın mousepad de kayıyor bu da kayıyor, fark ne tam olarak? Biri daha saliselik, milimetrik mi kayıyor? Bunu alınca e sporcu mu olacağım?
Yapmayın etmeyin allah aşkına, bu tüketim çılgınlığı ve bilinçsizlik böyle devam ederse kapitalizm bizi bir yudum suya muhtaç edecek.
Hocam ben de cebimdeki son paradan vereceğim. Tek tek parçaları da böyle topladım ama maalesef diğer uygun fiyata aldıklarım ya dikiş izleri kalktı ya da kendi kendine esnedi ve saçma sapan haller alır oldu. O yüzden kaliteli bir tane alıp rahatlamak istiyorum. Yoksa bende isterdim 200 liraya bir mousepad alıp bırakmak.

Merhaba, bu zamana kadar sadece 90x40 mousepad'ler kullandım ama artık sıkıldım. Halı gibi oluyorlar ve hiç güzel değil. Sadece mouse çevresine bir mousepad arıyorum. Bu ikisini buldum maksimum bütçem 800 sizce hangisini alayım? VXE R1 kablosuz mouse kullanıyorum.

steelseries derim hocam wraith bilmem mousepadlerini pek ama bence steel kendimde qck heavy var çok memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bazı arkadaşlarımız veya hocalarımız veya kişiler farketmez hoş sistem yapıyorlar güzel bir mousepad bozarmı detayını merak eden insanda ince kalın kumaş veya bilmem neleri var o onlara kalmış nediyelim türkiyede malum her şey uçuk derecede fahiş fiyatta yapılacak hiç bir şey yok bir karşı gelsek türkiyenin bir kısmı hala yapmaya devam eder ortalık karışır nediyelim

Wraiht olan tükenmiş zaten ya tüh.

Geri