Hangi Operatöre Geçmeliyim?

Reaksiyon skoru
0
Herkese merhaba, bir sorum olacaktı.
Şu anda ev internetim Vodafone, hızı 50 Mbps. Yaklaşık 1 hafta önce apartmanlı bir eve taşındık. Apartmana önceden fiber kurulmuş. Altyapı da sanırım Türk Telekom.
Hem fiyatından dolayı, hem oyunlarda yaşadığım ping sorunlarından dolayı hem de internetin biraz yavaşlığından dolayı ev internetimi Vodafone'dan taşıyıp başka operatöre geçimek istiyorum. Türknet'e sıcağım çünkü herkes hızından ve fiyatlandırmasından memnun gibi. Sizce hangi operatöre geçmeliyim? Tavsiyeleriniz nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim. (Hızı ve müşteri hizmetleri iyi olan bir operatör önerin)

Netspeed'e bakmanı öneririm.

Türknet'in son yaşadığı veri sızıntısından sonra ben markaya yaklaşmıyorum.

Zaten fiber olduğu için nereye geçsen ne yapsam bile hızın ve pingin en iyisi olacak.

Eğer 100mbps veya altı alacak ise en ucuz verene geç. 100/20 Netgsm veriyor 300e.

Herkese merhaba, bir sorum olacaktı.
Şu anda ev internetim Vodafone, hızı 50 Mbps. Yaklaşık 1 hafta önce apartmanlı bir eve taşındık. Apartmana önceden fiber kurulmuş. Altyapı da sanırım Türk Telekom.
Hem fiyatından dolayı, hem oyunlarda yaşadığım ping sorunlarından dolayı hem de internetin biraz yavaşlığından dolayı ev internetimi Vodafone'dan taşıyıp başka operatöre geçimek istiyorum. Türknet'e sıcağım çünkü herkes hızından ve fiyatlandırmasından memnun gibi. Sizce hangi operatöre geçmeliyim? Tavsiyeleriniz nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim. (Hızı ve müşteri hizmetleri iyi olan bir operatör önerin)
istanbulda yaşamıyorsanız en düşük ping değerini TTNET veriyor. Fiber altyapı varsa TTNET sorunsuz hız veriyor. Comnet olayından sonra TTNET 1000 lik pakete geçtim aylardır zerre sorun olmadı. Ama bakır altyapı varsa TTNET önermem stabil değil.

istanbulda yaşamıyorsanız en düşük ping değerini TTNET veriyor. Fiber altyapı varsa TTNET sorunsuz hız veriyor. Comnet olayından sonra TTNET 1000 lik pakete geçtim aylardır zerre sorun olmadı. Ama bakır altyapı varsa TTNET önermem stabil değil.
Kütahya'da yaşıyorum hocam. Altyapı da fiber. Bakır altyapı derken hocam? O ne oluyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanıcı bilgilerini sızdırdı. Tarayıcınızdan türknet veri sızıntısı yazın, bir çok haber bulursunuz.
Ama nedense çoğu kişi Türknet öneriyor hocam. Önemsiz bir sorun mu acaba?

Bakır altyapı, vdsl-adsl.
Türknet'in pop noktaları fazla. Buda pingi düşürüyor.
Fixnet, Euronet bakabilirsin. Uygun fiyatlı derseniz; Gigaspeed, Netgsm, Gıbırnet, Ramtek .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,225
Üyeler
175,181
Son üye
TurkWitcher
Geri