Hangi operatöre geçmeliyim

fattih

80+
Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar selamlar türk Telekom müşterisiyim tarifemin son 10 günü Türk Telekom bana özel 22gb internetli tarifeyi 210 TL ye veriyor sizce operatör degistirmeli miyim yoksa bu fiyata güzel mı dersiniz biraz bakındım ama yeni gelenlere özel pek bişey göremedim önerilerinizi bekliyorum
yaş 25

Bence o fiyata 22 GB güzel.

Banada öyle geldi de neden güzel bir yeni gelen tarifesi yok onu hiç anlayamadım
Ben BİMcell kullanıyorum. 240 TL pahalı geliyor 20+5 (sosyal medya) GB. Daha uygun var mı diye bir bakayım dedim yok abi. Artık yeni normal bu. Ben BIMcell'de kalma kararı aldım. Hani siz yine isterseniz diğer operatörlerin müşteri hizmetlerinden, internet sitelerinden ve mağazalarından araştırın. Ben sadece internet sitelerine baktım. Turkcell ateş pahası. Vodafone'da da 260 TL'ye 20 GB tarifesi var.
Turk Telekom yeni müşterilere 260 TL 20+5 sunuyor.
Yani tüm bu şeylere göre 22 GB 210 TL "bence" uygun.

Ben BİMcell kullanıyorum. 240 TL pahalı geliyor 20+5 (sosyal medya) GB. Daha uygun var mı diye bir bakayım dedim yok abi. Artık yeni normal bu. Ben BIMcell'de kalma kararı aldım. Hani siz yine isterseniz diğer operatörlerin müşteri hizmetlerinden, internet sitelerinden ve mağazalarından araştırın. Ben sadece internet sitelerine baktım. Turkcell ateş pahası. Vodafone'da da 260 TL'ye 20 GB tarifesi var.
Turk Telekom yeni müşterilere 260 TL 20+5 sunuyor.
Yani tüm bu şeylere göre 22 GB 210 TL "bence" uygun.
Sağolasın hocam teşekkür ederim bilgilendirdigin için

Arkadaşlar selamlar türk Telekom müşterisiyim tarifemin son 10 günü Türk Telekom bana özel 22gb internetli tarifeyi 210 TL ye veriyor sizce operatör degistirmeli miyim yoksa bu fiyata güzel mı dersiniz biraz bakındım ama yeni gelenlere özel pek bişey göremedim önerilerinizi bekliyorum
yaş 25
Hocam söyle diyim ben Türk Telekom'dan Türkcell'e geçtim Türk Telekom 25 gb 300 veriyordu Türkcell 275 birde Çekim kalitesi daha iyi olunca Türkcell'e geçtim. Ama durum burada kisiye özel 22 gb 210 tl günümüz icin iyi bir rakam ortalama 20 gb üstü tarifeler 250 300 tl olmuşken. Birde ben yaptım zaruret gibi oldu cekim kalitesi daha iyi olsun diye ama Türk Telekomda fena degildir yabi degistirmemeye calış ne kadar uzun kalırsan o kadar iyi mesela Babam 20 Yıldır Vodafone kullanıyor 1 kere degistirmiş ama simdi fiyatları nerdeyse %50 indirimli ödüyor.

Uzun lafın kısası güzel bir fiyat, GB Yetecekse değistirme derim bem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,114
Üyeler
190,861
Son üye
merdooo
Geri