220civari param var sizce sons of the forest mi alayim rust mi yoksa başka bir öneri var mıdır? (gow ve dl2 aldım)
aslında 330 tl var ama horizon alırım dediğim için öyle yazmistim eğer 330a başka öneriniz yoksa horizon + rust yapacagimHorizon zero dawn almadıysan al
Sonra rust olabilir
Kanka naysla al önerim bu rust arkadaşların var ise sarar benceaslında 330 TL var ama horizon alırım dediğim için öyle yazmistim eğer 330a başka öneriniz yoksa horizon + rust yapacagim
rust oynıycak arkadasın varsa rust sarar220civari param var sizce sons of the forest mi alayim rust mi yoksa başka bir öneri var mıdır? (gow ve dl2 aldım)
Açık ara Sons of The Forest220civari param var sizce sons of the forest mi alayim rust mi yoksa başka bir öneri var mıdır? (gow ve dl2 aldım)
foresttan farkı ne olabilir ki diye düşünüyor insan gerçekten güzelse değerlendirebilirimSons of The forest güzel oyun, hayatta kalma seviyorsan bir de arkadaşın varsa tadından yenmez.
Ben rust alırdım. ilk forest oyununu da oynayabilirsin. Aman aman bir fark olduğunu düşünmüyorum.220civari param var sizce sons of the forest mi alayim rust mi yoksa başka bir öneri var mıdır? (gow ve dl2 aldım)
hocam siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, neden açık ara mesela? ilk oyunda sürem fazla sıkılır gibi hissediyorum bir yandan soru işaretleri var kafamda çünkü ilk oyun gibiyse fiyatı çok fazlaAçık ara Sons of The Forest
Hocam Rust'ta çok fazla optimizasyon problemi var ve gereksiz yere zamlanıp duruyor şu anki fiyatını hak etmiyor. Tek başına da sarmaz ama Sons of The Forest tek başına sarar. Rust yerine 7 Days to Die da bakabilirsin.hocam siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, neden açık ara mesela? ilk oyunda sürem fazla sıkılır gibi hissediyorum bir yandan soru işaretleri var kafamda çünkü ilk oyun gibiyse fiyatı çok fazla
forest al geç220civari param var sizce sons of the forest mi alayim rust mi yoksa başka bir öneri var mıdır? (gow ve dl2 aldım)