Neler Yeni

Gow ragnarok neden yılın oyunu ödülü alamadı.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Singleplayer oyunlarda özellikle hikaye ve hikaye kurgusuna bayılmama rağmen elden ring kesinlikle hak etti o dönem ben de kabullenemedim ama bugün baktığımda elden ring souls için dönüm noktası, hiç oynanamış birine bire souls oynatıyorsa bu oyun hak etmiştir, souls oyununu açık dünya iyi grafikler çok fazla birbirinden farklı boss seçenekleri farklı oyuncu rolleri vs vs ile sundular ve başardılar bence eleştirilecek tek yanları ilk çıktığında PC tarafında çok fazla optimizasyon sorunu vardı 1-2 ay içinde de düzelttiler.
God of war 2018 de RDR 2 ye karşı kazanmasına eleştirileri anlıyorum ama God of war ın yaptığı dönüşümü yapabilen oyun sayısı yok denecek kadar az 2018 de çıkan oyun devrim niteliğindeydi o dönem. Ragnarökte bu devrim yoktu ama elden ring souls için bir devrimdi.

TLOU2 hikaye konusunda kendini geliştirmedi tam tersine hikaye ve hikaye kurgusu yüzünden çok eleştirildi ve bu eleştiriler %100 haklıydı, sürekli düşmanlar birbiriyle karşılaşıyor ama öldürmekten vazgeçiyorlar saçma sapan kararlar oyunun ana hikayesi dışında farklı propagandalar vs insanları uzaklaştırdı netflix vari bir oyun çıkardılar resmen, her ne kadar beğenmesem de oyun içeriğinde artan çeşitlilik (silahlar karakterler vs) yarattıkları için ödül aldılar birinci oyuna göre oynanış açısından gerçekten geliştirmişler kendini bunu kabul etmek lazım (birazda popüler kültür etkisi bence) karşısında dişli bir rakip olsa ödül alamazdı. Hikaye ve hikaye kurgusu çok kötü beğenenlere de saygı duyuyorum ama bana saçma geliyor.

TLOU 2'yi feminist bir ekip yapmış herhalde.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,118
İsim
Kadir
TLOU 2'yi feminist bir ekip yapmış herhalde.
Femist bir ekipten çok hikaye kurgusunu hiç oturtamamış büyük ihtimalle dizi sektöründen biri yapmış. Spoiler çok fazla vermek istemiyorum ama hikaye ile hikaye kurgusu çok kötü oyunun. Oynanış çeşitlilik grafikler gayet iyi ama hikaye o kadar sırıtıyor ki hadi ben taraflı bakıyorum diyelim hikaye ile kurgu çok çelişiyor oyunda izlerken bu potansiyeli öldürdüklerini görmek üzdü. İlk oyunda hikaye ve kurgu inanılmaz iyiyken ikincisinde çok saçmalamışlar oyun neyi anlattı neyi kurguladı ee bu zombiler ne şimdi hiçbirinin yanıtı yok. Days gone mesela 2018 de çıkmasına rağmen bu oyunun hikaye ve hikaye kurgusundan 10 kat daha iyi
Yapımcı ilk başta eleştirilere çok sert yanıt verip eleştirenleri farklı ithamlarda bulunmasıyla iyice çöktü oyun sonra insanların tepkisiyle farklı bir sonda yayınlamayı düşündük vs dediler. Sony uyardı bence firmayı

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Femist bir ekipten çok hikaye kurgusunu hiç oturtamamış büyük ihtimalle dizi sektöründen biri yapmış. Spoiler çok fazla vermek istemiyorum ama hikaye ile hikaye kurgusu çok kötü oyunun. Oynanış çeşitlilik grafikler gayet iyi ama hikaye o kadar sırıtıyor ki hadi ben taraflı bakıyorum diyelim hikaye ile kurgu çok çelişiyor oyunda izlerken bu potansiyeli öldürdüklerini görmek üzdü. İlk oyunda hikaye ve kurgu inanılmaz iyiyken ikincisinde çok saçmalamışlar oyun neyi anlattı neyi kurguladı ee bu zombiler ne şimdi hiçbirinin yanıtı yok. Days gone mesela 2018 de çıkmasına rağmen bu oyunun hikaye ve hikaye kurgusundan 10 kat daha iyi
Yapımcı ilk başta eleştirilere çok sert yanıt verip eleştirenleri farklı ithamlarda bulunmasıyla iyice çöktü oyun sonra insanların tepkisiyle farklı bir sonda yayınlamayı düşündük vs dediler. Sony uyardı bence firmayı

Sırf hikayesi yüzünden ikinci sefer oynamak konusunda tereddütteyim. Days Gone konusuna gelirsek, aynı fikirdeyim. Bu oyuna Sony sahip çıkmadı. Sırf eleştirmiş olmak için eleştiren ve oyunla ilgisi olmayan marjinal grupların etkisinde kalıp oyunun üstüne toprak attılar.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Satürn
Elden Ring varken alamaması normal

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,118
İsim
Kadir
Sırf hikayesi yüzünden ikinci sefer oynamak konusunda tereddütteyim. Days Gone konusuna gelirsek, aynı fikirdeyim. Bu oyuna Sony sahip çıkmadı. Sırf eleştirmiş olmak için eleştiren ve oyunla ilgisi olmayan marjinal grupların etkisinde kalıp oyunun üstüne toprak attılar.
Days gone konusunda hem sony nin hem de yapımcının çok fazla hatası var, oyunun optimizasyonu çok ama çok kötüydü biraz daha erteleyip düzeltseler şuan 2. oyunu oynuyorduk büyük ihtimalle oyun halen optimizasyon olarak sorunlu oynanış elementlerinde eksiklik olsa da halen sırıtmıyor grafikler halen kabul edilebilir hatta iyi seviye de oyunun hikaye ve hikaye kurgusu o kadar iyi ki eksiklikleri umursamıyorsun. Ben motorcu değilim bir de motor sever biri olsaydım bayılırdım oyuna

The Semih

80+ Gold
Bu oyun neden elden ringe karşı 2022 yılın oyunu ödülü alamadı

Grafikler zaten daha iyi
Müzik tercihleri ve girişleri bile çoğu oyuna bin basar
Hikaye şahane
Kamera açıları ve kullanımı çok iyi
Oynanış güzel

Eğer 2018 oyunun üstüne pek bişey koyamadığı ve aynı çizgide kaldığı için alamadı derseniz,ozaman neden 2020 de the last of us part 2 yılın oyunu ödülü aldı.Oda aynı gow gibi
ilk oyunun üstüne sadece hikaye olarak gelişti.Grafikler oynanış kamera envanter sistemi mekanikler çoğu şey aynıydı ?
Elden Ring varken, 2018 GOW'un DLC versiyonumu alacak güldürme adamı, Oy sistemini en çok etkileyen şey oyunun sıfırdan tasarlanmasıdır. Devam oyunları çok fazla yılın oyunu ödülünü alamaz, çünkü ilk oyunun asetlerini kullanıyorlar zor bişey değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,382
Üyeler
160,841
Son üye
cnr003
Top Bottom