Carlo
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Singleplayer oyunlarda özellikle hikaye ve hikaye kurgusuna bayılmama rağmen elden ring kesinlikle hak etti o dönem ben de kabullenemedim ama bugün baktığımda elden ring souls için dönüm noktası, hiç oynanamış birine bire souls oynatıyorsa bu oyun hak etmiştir, souls oyununu açık dünya iyi grafikler çok fazla birbirinden farklı boss seçenekleri farklı oyuncu rolleri vs vs ile sundular ve başardılar bence eleştirilecek tek yanları ilk çıktığında PC tarafında çok fazla optimizasyon sorunu vardı 1-2 ay içinde de düzelttiler.
God of war 2018 de RDR 2 ye karşı kazanmasına eleştirileri anlıyorum ama God of war ın yaptığı dönüşümü yapabilen oyun sayısı yok denecek kadar az 2018 de çıkan oyun devrim niteliğindeydi o dönem. Ragnarökte bu devrim yoktu ama elden ring souls için bir devrimdi.
TLOU2 hikaye konusunda kendini geliştirmedi tam tersine hikaye ve hikaye kurgusu yüzünden çok eleştirildi ve bu eleştiriler %100 haklıydı, sürekli düşmanlar birbiriyle karşılaşıyor ama öldürmekten vazgeçiyorlar saçma sapan kararlar oyunun ana hikayesi dışında farklı propagandalar vs insanları uzaklaştırdı netflix vari bir oyun çıkardılar resmen, her ne kadar beğenmesem de oyun içeriğinde artan çeşitlilik (silahlar karakterler vs) yarattıkları için ödül aldılar birinci oyuna göre oynanış açısından gerçekten geliştirmişler kendini bunu kabul etmek lazım (birazda popüler kültür etkisi bence) karşısında dişli bir rakip olsa ödül alamazdı. Hikaye ve hikaye kurgusu çok kötü beğenenlere de saygı duyuyorum ama bana saçma geliyor.
TLOU 2'yi feminist bir ekip yapmış herhalde.