S Selamlar Herkese 80+ Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 303 21 Haziran 2022 #14 UchihaMadara yazmış: Xbox daha mantıklı Devamı için tıklayın... Çakma dandirik xbox 360 alacağıma F310 alırım daha iyi. 2.el'de Pusat Pro wireless vs bulunabiliyor ben kullanıyorum memnunum.
UchihaMadara yazmış: Xbox daha mantıklı Devamı için tıklayın... Çakma dandirik xbox 360 alacağıma F310 alırım daha iyi. 2.el'de Pusat Pro wireless vs bulunabiliyor ben kullanıyorum memnunum.
mematibaş 80+ Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 378 Dahası Reaksiyon skoru 163 İsim Yusuf Aksu 21 Haziran 2022 #15 xbox olanların hıc bırı orjınal degıl aldım tavsıye etmıyorum. joystıck de olu noktalar cok fazla, kendı kendıne yukarı hareket edıyor, bazen tus basmıyor, onun yerıne ya f310 yada xbox yenı nesıl almalısın veya orjınal ds4
xbox olanların hıc bırı orjınal degıl aldım tavsıye etmıyorum. joystıck de olu noktalar cok fazla, kendı kendıne yukarı hareket edıyor, bazen tus basmıyor, onun yerıne ya f310 yada xbox yenı nesıl almalısın veya orjınal ds4