Neler Yeni

Hangi Oyun(lar)da Oyunu Yaşadığınızı Hissettiniz ?

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Size göre hangi oyunların hikayesi ,mekaniği veya grafiklerinden dolayı kendinize sanki oyunun içinde gibi hissettiniz ? (yada kendinizi çok kaptırdınız)
Ben : Metro 2033 Redux'u çok beğenmiştim ancak 5-6 saat de bittiği için tadı damağımda kaldı diyebilirim.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Size göre hangi oyunların hikayesi ,mekaniği veya grafiklerinden dolayı kendinize sanki oyunun içinde gibi hissettiniz ? (yada kendinizi çok kaptırdınız)
Ben : Metro 2033 Redux'u çok beğenmiştim ancak 5-6 saat de bittiği için tadı damağımda kaldı diyebilirim.
Witcher 3, Metro 2033, CDMW 2, Crysis 3

Soube

80+
Witcher serisinde dibine kadar hissetmiştim bu duyguyu, sınavlar bitsin tekrar başlayacağım 😋

Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Efe Sezer
Beyond: Two Souls ve Heavy Rain

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Witcher serisinde dibine kadar hissetmiştim bu duyguyu, sınavlar bitsin tekrar başlayacağım 😋
İlerde sistemim olursa diye hiçbir videosunu izlemedim ancak hikayesini falan çok merak ediyorum.

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
RDR2 baya iyiydi

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
1. sırada Witcher 3 var tabii ki, oyunun her saniyesini resmen iliklerime kadar yaşadım.

2. sırada hiç beklemediğim bir şekilde RDR 2 oldu, gerçekten geçtiği dönemi tartışmasız en iyi yansıtan oyun oldu benim için.

3. sırada Cyberpunk 2077 var, yani oyun çok güzel ancak CDPR hissedarları ve oyunun hızlı çıkmasını üsteleyenler yüzünden gerçek performansından mahrum kaldı. Ancak hikaye konusunda yine de geçtiği dönem için eline su dökebilecek oyun görmüyorum.

4. sırada Mafia var, yani ilk oyun. Definitive edition oynadım. Tam anlamıyla bayıldım. Yine geçtiği dönemi en iyi yansıtan oyunlardan birisi.

5. sırada da Mass Effect serisi var, hakkında konuşmama gerek yoktur herhalde. Uzayda geçen RPG denince tartışmasız en iyi TPS oyunlarından birisi, bu konuda benim için yeri ayrıdır.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayat oyununda yaşadığımı hissetmiyorum ben. Sanalında nasıl becereyim bunu.

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
COD MW Serisini diyebilirim.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Hayatım boyunca yaşadığımı hissetmedim.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap