Neler Yeni

Hangi oyun motorunu öğrenmeliyim?

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Oyun geliştirmeyi öğrenmek istiyorum ancak ilk olarak hangi oyun motorunu öğreneceğim konusunda kararsız kaldım. Sizce ilk olarak Unity öğrenerek mi yoksa Unreal Engine 5 öğrenerek mi öğrenmeye başlamalıyım? Anladığım kadarıyla unitynin sistem gereksinimleri daha düşük bu yüzden unity mantıklı bir seçim gibi geliyor ama aynı zaman da unreal engine tarafında da epic games her ay ücretsiz assetler veriyor bu yüzden de unreal mantıklı geliyor. Bende bi sormak istedim yeni başlayan birisi ilk olarak hangisini öğrenerek başlamalı? Bilgisi olan birileri cevaplarsa sevinirim.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
kesinlikle unreal engine bence unity eski kalıyor

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Ekran kartsız apu bir sistem kullanıyorum unreal sistemi fazla zorlar mı sizce
zorlar o zaman muhtemelen mantığını kavramak için unity ile başlayabilirsin ileride zaaten mecbur sistemini upgrade edince unreal yada o zaman hangi güncel oyun motoru varsa ona geçersin

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Naalaa6 yı dene bi. Onu da kaldırmıyorsa Game Editor var. O da olmadı, sen bu işi unut.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Oyun geliştirmeyi öğrenmek istiyorum ancak ilk olarak hangi oyun motorunu öğreneceğim konusunda kararsız kaldım. Sizce ilk olarak Unity öğrenerek mi yoksa Unreal Engine 5 öğrenerek mi öğrenmeye başlamalıyım? Anladığım kadarıyla unitynin sistem gereksinimleri daha düşük bu yüzden unity mantıklı bir seçim gibi geliyor ama aynı zaman da unreal engine tarafında da epic games her ay ücretsiz assetler veriyor bu yüzden de unreal mantıklı geliyor. Bende bi sormak istedim yeni başlayan birisi ilk olarak hangisini öğrenerek başlamalı? Bilgisi olan birileri cevaplarsa sevinirim.
unreal engine çooook daha iyi bence, yapabileceğin şeyler unreal da daha güzel olacaktır diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartsız apu bir sistem kullanıyorum unreal sistemi fazla zorlar mı sizce
eved

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil