denizttcll
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Michy Batshuayi
Wout Weghorst
Bence batsman daha iyiydi adam en azından direğe vuruyordu
Wout Weghorst
Bence batsman daha iyiydi adam en azından direğe vuruyordu
ona lafım yok adam dün kendi elleriyle verdi macı gomez q7 olsaydı vay beeeMario Gomez.
hocam batshuayi ilginç şekilde ilk macında gol attı 2 haftada attı agır be biraz sankiWeghorts un ilk maçını izledim sadece, ben sevdim iyi gibi. İlk maçlar zamanla daha iyi olur
yavas sanki adam gidiyor en azından direge vuruyorduhocam batshuayi ilginç şekilde ilk macında gol attı 2 haftada attı agır be biraz sanki
Batman adam şanssız pozisyonlar kaçırdı. O yüzden pek sevilmedi ama o da iyiydi. Weghorts ise benim biraz daha hoşuma gitti ilerde çok daha iyi olacağına eminimhocam batshuayi ilginç şekilde ilk macında gol attı 2 haftada attı agır be biraz sanki
inşallah ismail 5 haftada giderse hoş geldin önder karavelli :dBatman adam şanssız pozisyonlar kaçırdı. O yüzden pek sevilmedi ama o da iyiydi. Weghorts ise benim biraz daha hoşuma gitti ilerde çok daha iyi olacağına eminim
Önder hoca daha iyi gibi, valarenin tarzını pek beğenmediminşallah ismail 5 haftada giderse hoş geldin önder karavelli :d
Bjk oyuncularıBu ne konusu anlamadım
Vay be nasıl anlayamam, başlıktan anlamam lazımdı halbuseBjk oyuncuları
biz yedik hocayı ya vallaÖnder hoca daha iyi gibi, valarenin tarzını pek beğenmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bjk oyuncuları
Ne bilim cidden ciddi sordun sandımVay be nasıl anlayamam, başlıktan anlamam lazımdı halbuse