- Bütçe
- 1500
arkadaşlar yeni bir klavye almak istiyorum sizce hangisi daha iyi Monster Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi mi Razer Ornata V3 RZ03-04461200-R3L1 TR Q RGB Mecha-Membrane Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye mi
Razerarkadaşlar yeni bir klavye almak istiyorum sizce hangisi daha iyi Monster Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi mi Razer Ornata V3 RZ03-04461200-R3L1 TR Q RGB Mecha-Membrane Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye mi
büyük istiyorumGAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
Bu paraya en iyisi.
bir klavye için çok pahalı bencehttps://www.hepsiburada.com/asus-ro...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.84
610 TL Asus promotion var ve naysla alırsan da sanırım 250tl daha iniyor. Nays kullanmazsan 1690a gelir nays kullanırsan 1460 a geliyor hesaplamalarıma göre. Bilek destekli güzel klavyedir.
Dostum 1500 bütçe vermişsin 1460 a geliyor. Bir defa alıp kullanacaksan çok değil bence ve sürekli kullanıcıysanbir klavye için çok pahalı bence