Neler Yeni

Öneri hangi oyunlar kalitelidir

Forumdaki insanların cinsiyetinizi bilmesine ihtiyacı yok. Burası yardımlaşmak için var, kimse konusunu açarken cinsiyetini belirtmiyor. Yalnızca öneri isteseydiniz yeterli olurdu.
öneri zaten istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumdaki insanların cinsiyetinizi bilmesine ihtiyacı yok. Burası yardımlaşmak için var, kimse konusunu açarken cinsiyetini belirtmiyor. Yalnızca öneri isteseydiniz yeterli olurdu.
ama Bir daha olmaz
ismimden belli oluyor zaten
ama gene yazayım dedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre Çeviker
Stardew valley herkes sevmez ama çok seven kücükte olsa bir kitlesi var oyun normal bir çiftçi olarak görünsekte en başta sonlara doğru zencefil adasında volkanın rizvesinde galaksi kılıcını geliştirirken kendini buluyorsun herkes sevmez amaa sevenlerin geneli çok seviyor. 2 tane sanaldan arkadaşım önce korsan oynamaya başladılar sonra mod yüklemek için satın aldılar baya sarıyo

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
umut şahin
hepinize merhabalar arkadaşlar ilk önce size kendimden bahsetmek istiyorum

benim adım Melike yaşım 16
evet şimdi konumuza dönelim

biliyorsunuz tatil geldi bende canım sıkılmasın diye yazın kaliteli ve güçlü bir hikayeye sahip bir oyun arıyorum hangi oyunları önerirsiniz

bütcem 1500 TL
bu ayın 29'unda indirimler var youtube dan en iyi hikayeli oyunlar yazarak bütçeni en iyi şekilde kullanabilirsin ve sistem özelliklerin nedir

bu ayın 29'unda indirimler var youtube dan en iyi hikayeli oyunlar yazarak bütçeni en iyi şekilde kullanabilirsin ve sistem özelliklerin nedir
sistem özelliklerim şunlar
işlemci Intel core i9-12900k
ram 64 gb Corsair
depolama 2tb hdd 2 tb ssd 2 tb mm2 ssd
ekran kartı Nvidia geforce rtx 3070 ti
anakart asus gaming
monitör 4k 1mms

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
umut şahin
sistem özelliklerim şunlar
işlemci Intel core i9-12900k
ram 64 gb Corsair
depolama 2tb hdd 2 tb ssd 2 tb mm2 ssd
ekran kartı Nvidia geforce rtx 3070 ti
anakart asus gaming
monitör 4k 1mms
çok çok iyi her oyunu güzelce keyifle oynarsın ama ayın 29 unu beklemelisin steam de büyük indirim olacak ve youtube'dan en iyi hikayeli oyunlar yazarak videoları izle hoşuna giden olursa alıp oynarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,373
Üyeler
163,823
Son üye
konusanmeyvesuyu
Top Bottom