Bilgisayar toplarken şu oyunu oynayacağım bu oyunu oynayacağım diye hayal kuruyordum. Şu an kütüphanemde oynamadığım bir sürü oyun var. Hangisinden başlayacağıma karar veremiyorum. Bu kararsızlık ve maymun iştahlılıktan nasıl kurtulurum?
valorant dereceli maç bitince bir anda hayatı sorguluyon bunları kafaya takmassın o zaman :dBilgisayar toplarken şu oyunu oynayacağım bu oyunu oynayacağım diye hayal kuruyordum. Şu an kütüphanemde oynamadığım bir sürü oyun var. Hangisinden başlayacağıma karar veremiyorum. Bu kararsızlık ve maymun iştahlılıktan nasıl kurtulurum?
Valorant'tan tiksiniyorum.valorant dereceli maç bitince bir anda hayatı sorguluyon bunları kafaya takmassın o zaman :d
nedenValorant'tan tiksiniyorum.
Oyunlarını atta ona göre şundan başla diyekBilgisayar toplarken şu oyunu oynayacağım bu oyunu oynayacağım diye hayal kuruyordum. Şu an kütüphanemde oynamadığım bir sürü oyun var. Hangisinden başlayacağıma karar veremiyorum. Bu kararsızlık ve maymun iştahlılıktan nasıl kurtulurum?
Öyle aman aman çok oyun yok. Çünkü öyle çok oyun manyağı bir tip değilim.ne var mesela hocam?
Dedikten sonra yazdiklarimanyağı bir tip değilim.
Attım çoğunu.Oyunlarını atta ona göre şundan başla diyek