Valorant-lol gibi oyunlar oynuyorum bir de iç mimarlık öğrencisiyim. Model-render falan, nasıl bir monitör almalıyım? IPS mi TN panel mi? Boyutunun 23.8-24 inç ideal olduğunu düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir? 2.el alacağım için direkt model sormuyorum.
Valorant-lol gibi oyunlar oynuyorum bir de iç mimarlık öğrencisiyim. Model-render falan, nasıl bir monitör almalıyım? IPS mi TN panel mi? Boyutunun 23.8-24 inç ideal olduğunu düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir? 2.el alacağım için direkt model sormuyorum.
mimarlık yapıyorsan 2k 165 hz IPS, FASTIPS özelliğe sahip bir sistem alabilirsin.
Oyun oynarken 1080p çekersin çalışırken de 2k kullanırsın.
Önemli olan "sistem özelliğin 2k kaldırır mı?"
rtx 4060 ve r5 5600'lu sistem topladım. Yeni sipariş ettim daha gelmedi. Aslında ikisine de tam anlamıyla önem vermiyorum. Ama ikisi de beni zora sokmasın yeter. Sonuçta modelleme yaparken istediğim kırmızıdan çok çok farklı bir kırmızı görürsem de sıkıntı. Valo oynarken 60hz monitör gibi adamı geç göstermesi de sıkıntı.
Bu yüzden 144-165hz IPS panel almayı düşünüyordum. Oyun oynarken tn panelle ıps arasında çok fark eder mi? Yoksa dert etmeme gerek yok mudur?
mimarlık yapıyorsan 2k 165 hz IPS, FASTIPS özelliğe sahip bir sistem alabilirsin.
Oyun oynarken 1080p çekersin çalışırken de 2k kullanırsın.
Önemli olan "sistem özelliğin 2k kaldırır mı?"