Silver Gold gercekten iyi tavsiye edebilirim.
Hocam biraz uzun zaman oldu tam hatırlamıyorum ama hayır olmaması lazımkalıcı mı
bende silver var kalıcı değil bence 2 saate gidiyor kokusu birde benim çok hoşuma gitmedi silverın kokusu limonlu kolonya gibikalıcı lazım bana ya
kokusu nasıl ona göre alırımbende silver var kalıcı değil bence 2 saate gidiyor kokusu birde benim çok hoşuma gitmedi silverın kokusu limonlu kolonya gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
david walker e-98 öneririm çok güzel bi parfüm normalde çok paylaşmıyorum ama öyle içimden geldi
david walkerın kokusu mükemmel ve kalıcılığı gayet güzel içeriğinde çikolata fln var sanırsam çok ağır bi parfüm değil yani ve her gittiğim yerde soruluyorkokusu nasıl ona göre alırım
Dostum özelden link atabilir misin?david walkerın kokusu mükemmel ve kalıcılığı gayet güzel içeriğinde çikolata fln var sanırsam çok ağır bi parfüm değil yani ve her gittiğim yerde soruluyor
++ Silver ve Gold'ta güzel onlarıda tavsiye ederim.TILL 03:00 AM Kesinlikle tavsiye ediyorum en az 10+ üstünde kalıyor koku, sigara vs kullanmıyorsan. Yanı başındaki PM'De çok hoş bir koku burun ameliyatı olduğu için kokunun tarifini yapamıcam sana şu an.