Arkadaşlar pc alma aşamasındayım. Ayın 20'sinden sonra alacağım ama karar veremedim. İtopya'dan baktım ve aklıma yatan birkaç tane sistem var. Ama PC hocasının da yaptığı sistem geldi ve bu da aklıma yattı fakat bazıları iyi değil diyor pc için. Aşağıya linkler bırakacağım. Hangisinin daha iyi olduğu konusunda fikir verebilirseniz mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler. Bir de, İtopya, incehesap, gaminggen vb sitelerde sistemlerin vatan bilgisayar vb mağazalara göre daha ucuz satılmasının sebebi nedir ? Annem güvenme falan dedi de birçok kişinin bu sitelerden aldığını ben biliyorum. Ama malum anne. Vatan bilgisayara falan baktım ama baktıklarımdan daha kötü sistemler daha pahalı ?
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Nihilstein V2 | AMD Ryzen 5 9600X | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Lord X | AMD Ryzen 7 5700X | 2 x 8 GB DDR4 | Asus RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
www.incehesap.com
Lancool PBM | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
www.incehesap.com
CYBER-1600 V0.1 / AMD RYZEN 5 1600 / ASUS TUF GTX 1650 GAMING OC P 4GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
CYBER-1600 oyuncu bilgisayarı AMD RYZEN 5 1600 ve ASUS TUF GTX 1650 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
PC HOCASI-GG3 / INTEL i3-12100F / ASUS PHOENIX GeForce GTX 1650 OC 4GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
Oyuncular için hazırladığımız hazır oyuncu bilgisayarı PC HOCASI-GG3 sizlere AMD’nin işlemcisi Ryzen 5 1600af ile sunuluyor.
www.gaming.gen.tr