Canergnaydin
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
Aralarında en mantıklısı itopyadaki sistem şuan pek vaktim yok ama merak ettim 10.700 TL ye ayrı ayrı toplasan bu özelliklerde daha ucuza gelir mi ki?
HDMI 2.0 girişli bir monitörüm var da. Onun için sordum. TeşekkürlerEvet . Yani soruyu doğru anladıysam evet
Peki neden ?Aralarında en mantıklısı itopyadaki sistem şuan pek vaktim yok ama merak ettim 10.700 TL ye ayrı ayrı toplasan bu özelliklerde daha ucuza gelir mi ki?
Peki PC hocasınınkinden daha iyi yapan ne onu ?Ekran kartı GTX 1660 SUPER OC 6GB olması + diğerlerinde ssd varken itopyanınkinde m2 var. gamingtr nin de m2 fakat işlemci ve ekran kartı yönünden ütopyanınkin den kötü.
Ne demek istediğinizi tam anlamadımOnu hiç hesaba katmadım hocam laptop alacağınız zamana o kasa stokda kalmaz diye yazmışlar yorumlarda o yüzden yoksa direk tercihim o olurdu
Ha tamam. Şimdi anladım hocam teşekkürler. Yarın almayı deneyeceğim.PC hocasını ki güzel fakat 20 sinden sonraya kalmaz o zamana başka sistemler gelir galiba
diye yazmış ya bir arkadaş bu yüzden karşılaştırmaya o kasa yı dahil etmedim.
Teşekkürler kankaHector al kanka aralarindan alıcaksan
Hocam fiyatı artmış sistemin. 11.500 olmuş. 300-400 daha koyup farklı bir sistem mi alsam bilemedim. Bakabilir misiniz ?PC hocasını ki güzel fakat 20 sinden sonraya kalmaz o zamana başka sistemler gelir galiba
Hocam rx6600 lu sistemlere bakın derim .Bir de İncehesap webtekno sistemi var o da güzel bakabilirsinHocam fiyatı artmış sistemin. 11.500 olmuş. 300-400 daha koyup farklı bir sistem mi alsam bilemedim. Bakabilir misiniz ?
![]()
ULTIMA-6600 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-6600 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 MPK ve ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Eyvallah. O bütçeyi aşıyor ya o kadar çıkamam. Ultima'yı alacağım galibaHocam rx6600 lu sistemlere bakın derim .Bir de İncehesap webtekno sistemi var o da güzel bakabilirsin