Blackrooder
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Zahid Oğuz
- Bütçe
- 1800
Sistemim
Rtx 3060 ti
Ryzen 7 5800h
Sistemde dark marka psu takılıydı coil whine sorunu ile karşı karşıyaydım. Şimdi de güç vermiyor priz takılı sistemde sıkıntı yok ama tuşa basınca çalışmıyor bi kaç gün sonra yük boşalınca açabiliyorum sistem yanmadan psu değiştirmek istiyorum maksimum bütçe 1600-1700 gözüme takılan üç farklı psu var sizce hangisini almalıyım ?
Aerocol P7
Seasonic
Nzxt 650 80+ Gold
Rtx 3060 ti
Ryzen 7 5800h
Sistemde dark marka psu takılıydı coil whine sorunu ile karşı karşıyaydım. Şimdi de güç vermiyor priz takılı sistemde sıkıntı yok ama tuşa basınca çalışmıyor bi kaç gün sonra yük boşalınca açabiliyorum sistem yanmadan psu değiştirmek istiyorum maksimum bütçe 1600-1700 gözüme takılan üç farklı psu var sizce hangisini almalıyım ?
Aerocol P7
Aerocool P7 850W 80+ Platinum RGB Ledli Modüler Güç Kaynağı (AE-P7P850) | Teknobiyotik
AeroCool Hakkında 2001 yılında gelişmiş soğutma ve kasa ürünleri üretmek amacıyla kurulan AeroCool, son yıllarda ürün gamını güç kaynakları, kasa fan ve fan kontrolcüleri, oyun ekipmanları gibi bileşenler ile geliştirmiştir. 2009 yılında lanse ettiği PGS serisi oyuncu kasalarının yakaladığı...
www.teknobiyotik.com
Seasonic
Seasonic FOCUS GX 750W 80+ GOLD Tam Modüler Güç Kaynağı (SSR-750FX) - FOCUS GX-750 - Güç Kaynaklarında Son Fırsat | Teknobiyotik
*Test Raporu için Tıklayınız Teknik Özellikler Nominal Güç Değeri : 750W Rengi : Siyah Form Faktör : ATX 12V Soğutma Sistemi : 12cm Sessiz Fan Aktif PFC : Var (max. %99) Koruma : Yüksek-Düşük Gerilim / Güç / Akım / Sıcaklık ve Kısa Devre...
www.teknobiyotik.com
Nzxt 650 80+ Gold
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com