Neler Yeni

Hangi pubg yi oynamalıyım

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
Pubg, Pubg lite,pubg mobile hangisini tercih edersiniz ilk defa pubg oynayacağım pc den normal pubg nin steamde incelemelerini okudum bedava olduktan sonra hilelerin çoğaldığı yazıyordu sizin önerileriniz nelerdir?

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Volkan Korkmaz
Arkadaşlarınla oynadığın sürece hepsi güzel

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

şahin doğan

80+ Platinum
Pubg Lite artık yok. Mobile ile PUBG'de birbirinden tamamen farklı.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Son zamanlarda Steam PUBG oynuyorum. Çok hile denk gelmedi bana.

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
PUBG, PUBG lite,PUBG mobile hangisini tercih edersiniz ilk defa PUBG oynayacağım pc den normal PUBG nin steamde incelemelerini okudum bedava olduktan sonra hilelerin çoğaldığı yazıyordu sizin önerileriniz nelerdir?
Normalde lite derdim. İlk çıktığında 5-6 ay kadar oynadım. Ne normal pubg kadar kasıntı idi ne de mobile kadar çocuksu. Ama pubg tüm güncelleme desteğini çekti. Ve oyun öldü. Şu an açık mıdır, oynanıyor mudur bilmem. Ama 100 kişiden 90'ı hile idi en son. :)

Mobile arkadaşın varsa oynanır. Daha çok muhabbet dönüyor. Oyun ise mobil oyun sonuç olarak. Ne diyebilirim. Keyif de alabilirsin lanet de edebilirsin.

Normal pubg ise zor diğerlerine göre. Alıştıktan sonra ancak keyif alabilirsin. Hile kısmından emin değilim ama o kadar çok olduğunu zannetmiyorum. Ayda bir iki ancak giriyorum.

Şahsi fikrim PUBG ömrünü doldurdu artık. Eskisi kadar oynayan da yok. Popülaritesini yitirdi.

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Volkan Korkmaz
Hileler ikisinde de var aynı yoğunlukta, fakat hileler genel olarak biraz üst ranklarda denk geliyor

Top Bottom