Çözüldü✓ Hangi ram markası daha iyi?

Kardeşim, satıcıların günahına girmek istemem. Ama piyasada inanılmaz fazla sahte ram var. Bazı satıcılar farkında olmadan satıyor, bazıları bile isteye satıyor.
Bu tarz şeyleri sadece resmi satış kanallarından almanı öneririm.
Garanti olarak, Kingston çok iyi hizmet veriyor. 2 yıl garanti bitse bile, global desteğe ulaşınca genelde soruna göre yardımcı olabiliyorlar.
Ram önerisine gelirsek,
Cl16 3200mhz veya, cl18 3600mhz ram işini görür.
Önerim;
Kingston fury beast veya XPG Spectrix D35G RGB.

Ek olarak: Bu ram işleri biraz şansına bağlı, çünkü çıkan çipler farklı olabiliyor. Bazı çipler çok iyi gecikme değerlerini verebilirken, bazı çipler varsayılan xmp frekanslarını bile veremeyip mavi ekran verebiliyor.
Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Siz yazmadan önce siparişi verdim ama ürün geldikten sonra orijinalliğini sorgulayacağım. Resmi distribütör garantili diyor. Eğer sahte çıkarsa iade edeceğim. Umarım güzel sonuçlanır.

Dün gece neredeyse birebir aynı rami konuşmuştuk burdan kontrol edersiniz

Dün gece neredeyse birebir aynı rami konuşmuştuk burdan kontrol edersiniz
Teşekkür ederim. Bu kadar çok sahte ram dolaştığını bilmiyordum. Bunun dışında CPU-Z üzerinden sahte olup olmadığı tamamen anlaşılıyor mu?

Teşekkür ederim. Bu kadar çok sahte ram dolaştığını bilmiyordum. Bunun dışında CPU-Z üzerinden sahte olup olmadığı tamamen anlaşılıyor mu?
Ddr4/3 Kingston dedin mi iş bitmiştir hocam özellikle base modellerin orijinden çok çakması vardır TR'de

Cpu-z üzerinden tarih/marka/xmp gecikmeleri kendini belli eder genelde çok uğraşmıyorlar çakmalara

Merhaba, trendyolun indirimi ile ram almak istiyorum. İki tane seçenek var. Sizce hangisi daha iyi? Ya da başka bir ram tavsiyeniz varsa sevinirim.

ben rıpjavvs ın 12 cl değerlisinden memnunum kullanıyorum

Şimdi ürünü aldığım satıcının, sahte ürün sattığına dair 2022’de bir konu açıldığını gördüm. Modum düştü biraz açıkçası :( Gelince duruma bakacağım.

Ddr4/3 Kingston dedin mi iş bitmiştir hocam özellikle base modellerin orijinden çok çakması vardır TR'de

Cpu-z üzerinden tarih/marka/xmp gecikmeleri kendini belli eder genelde çok uğraşmıyorlar çakmalara
Siparişi iptal ettim. Hiç içime sinmedi. 3 nisanda aynı satıcının benim aldığım ürünün sahtesini gönderdiğini söylemişler. Daha resmi kanallar üzerinden alacağım sanırım. :D

Geri