Yardım Hangi renk Mchose G75 pro alınmalı ?

Polat Alengir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
511
Bütçe
2500
merhaba arkadaşlar bayadır klavye arayışındayım güzel klavye bulamadım bi bu birde aula f75 var buna karar verdim sizce en güzel renk hangisi kullanan arkadaşlar varsa hangisini önerirsiniz ve bu klavye bu parayı hakkeder mi ?

Ekler

• 1000045808.webp
    1000045808.webp
    135.7 KB · Hit: 59
merhaba arkadaşlar bayadır klavye arayışındayım güzel klavye bulamadım bi bu birde aula f75 var buna karar verdim sizce en güzel renk hangisi kullanan arkadaşlar varsa hangisini önerirsiniz ve bu klavye bu parayı hakkeder mi ?
Yeni çıkan w60 al knk fps oyunları oynuyorsan

Görünüşmü istiyorsun özellik mi
Aula f75de hiç bir özellik yok bu fotolardakilerdekini de bilmiyorum ama
Wraith w60'in ne özelliğini biliyosun? Wraith ozelliklerini aciklamamis klavyenin. Hem de %60.
G75 proda Renk olarak fark yok diye biliyorum hangisi hoşuna giderse onu al.

Wraith w60'in ne özelliğini biliyosun? Wraith ozelliklerini aciklamamis klavyenin. Hem de %60.

G75 proda Renk olarak fark yok diye biliyorum hangisi hoşuna giderse onu al.
Senin takip etmemen benim suçummu dostum ?

Rapid trigger
Pollimg rate
Manyetik swichler
8k hz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fps oyunu oynuyorsan al dedim zaten şu konular tam okuyup cevap yazın

Senin takip etmemen benim suçummu dostum ?

Rapid trigger
Pollimg rate
Manyetik swichler
8k hz

Fps oyunu oynuyorsan al dedim zaten şu konular tam okuyup cevap yazın
Bence siz konuyu okumamışsınız. Konu sahibi G75 hangi renk alınmalı demiş siz gidip w60 önermişsiniz.

Yeni çıkan w60 al knk fps oyunları oynuyorsan
ace68 çok daha iyi tercih pcb hakkında bilgi yok ace68 varken alınmaz

diğer ekipmanların rengine göre alın siyahı da beyazı da güzel kendim beyaz olanı kullanıyorum v3 switch yazmayanı almayın bu arada

Bence siz konuyu okumamışsınız. Konu sahibi G75 hangi renk alınmalı demiş siz gidip w60 önermişsiniz.
Alınabilecek daha iyisi varken neden önermeyin şart sunarak önerdim zaten kral salamak yerine sende okumayı öğrenmelisin konuları

ace68 çok daha iyi tercih pcb hakkında bilgi yok ace68 varken alınmaz

diğer ekipmanların rengine göre alın siyahı da beyazı da güzel kendim beyaz olanı kullanıyorum v3 switch yazmayanı almayın bu arada
Pcb bilgisi yok ama manyetik swich kullanıyorsa rapid trigger illakı vardır kalitesiz olucağnı zannetmiyorum

Dalga mi geciyorsunuz bu butun manyetik klavyelerde var zaten
Attığı resimlerdeki klavyeleri bilmediğimi belirttim kardeş oku şu konuyu

Kardeşim hepsi aynı buna senin karar vermen gerekiyor ekipmanına hangisi uyacaksa onu almalısın bu paraya alınır mı dersen alınır bende latte switch olanı var 2 adet premium hissettiriyor ve 8000 mah bataryası var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,518
Üyeler
185,276
Son üye
Emirlannister
Geri