Polat Alengir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 511
Yeni çıkan w60 al knk fps oyunları oynuyorsanmerhaba arkadaşlar bayadır klavye arayışındayım güzel klavye bulamadım bi bu birde aula f75 var buna karar verdim sizce en güzel renk hangisi kullanan arkadaşlar varsa hangisini önerirsiniz ve bu klavye bu parayı hakkeder mi ?
kötü duruyorYeni çıkan w60 al knk fps oyunları oynuyorsan
Görünüşmü istiyorsun özellik mikötü duruyor
Wraith w60'in ne özelliğini biliyosun? Wraith ozelliklerini aciklamamis klavyenin. Hem de %60.Görünüşmü istiyorsun özellik mi
Aula f75de hiç bir özellik yok bu fotolardakilerdekini de bilmiyorum ama
G75 proda Renk olarak fark yok diye biliyorum hangisi hoşuna giderse onu al.merhaba arkadaşlar bayadır klavye arayışındayım güzel klavye bulamadım bi bu birde aula f75 var buna karar verdim sizce en güzel renk hangisi kullanan arkadaşlar varsa hangisini önerirsiniz ve bu klavye bu parayı hakkeder mi ?
Senin takip etmemen benim suçummu dostum ?Wraith w60'in ne özelliğini biliyosun? Wraith ozelliklerini aciklamamis klavyenin. Hem de %60.
G75 proda Renk olarak fark yok diye biliyorum hangisi hoşuna giderse onu al.
Bence siz konuyu okumamışsınız. Konu sahibi G75 hangi renk alınmalı demiş siz gidip w60 önermişsiniz.Senin takip etmemen benim suçummu dostum ?
Rapid trigger
Pollimg rate
Manyetik swichler
8k hz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fps oyunu oynuyorsan al dedim zaten şu konular tam okuyup cevap yazın
ace68 çok daha iyi tercih pcb hakkında bilgi yok ace68 varken alınmazYeni çıkan w60 al knk fps oyunları oynuyorsan
diğer ekipmanların rengine göre alın siyahı da beyazı da güzel kendim beyaz olanı kullanıyorum v3 switch yazmayanı almayın bu aradamerhaba arkadaşlar bayadır klavye arayışındayım güzel klavye bulamadım bi bu birde aula f75 var buna karar verdim sizce en güzel renk hangisi kullanan arkadaşlar varsa hangisini önerirsiniz ve bu klavye bu parayı hakkeder mi ?
Alınabilecek daha iyisi varken neden önermeyin şart sunarak önerdim zaten kral salamak yerine sende okumayı öğrenmelisin konularıBence siz konuyu okumamışsınız. Konu sahibi G75 hangi renk alınmalı demiş siz gidip w60 önermişsiniz.
Dalga mi geciyorsunuz bu butun manyetik klavyelerde var zatenSenin takip etmemen benim suçummu dostum ?
Rapid trigger
Pollimg rate
Manyetik swichler
8k hz
Fps oyunu oynuyorsan al dedim zaten şu konular tam okuyup cevap yazın
Pcb bilgisi yok ama manyetik swich kullanıyorsa rapid trigger illakı vardır kalitesiz olucağnı zannetmiyorumace68 çok daha iyi tercih pcb hakkında bilgi yok ace68 varken alınmaz
diğer ekipmanların rengine göre alın siyahı da beyazı da güzel kendim beyaz olanı kullanıyorum v3 switch yazmayanı almayın bu arada
Attığı resimlerdeki klavyeleri bilmediğimi belirttim kardeş oku şu konuyuDalga mi geciyorsunuz bu butun manyetik klavyelerde var zaten