Neler Yeni

Hangi RTX 4070 Super tercih etmeliyim?

redman321

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gökhan Yılmaz
Arkadaşlar selamlar. Vatan bilgisayardan hazır sistem almıştım. Ekran kartı olarak Zotac Rtx 4070 Super 12GB vardı. Coil whine sesi sorunu mevcuttu kartın. Garantiye gönderdim iade kabul oldu. Şimdi aynı karttan almak istiyorum tekrardan. Ancak Zotac yerine başka ne önerebilirsiniz? Veya tekrar zotac mı almak mantıklı mı? Bütçe sorunu yok. Ancak sadece rtx 4070 super ekran kartı bakıyorum. İşlemcim ryzen 5 7500f.

Teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Utkucan Kırankaya
Msi yada Asus alacan en kötü gigabayte alabilirsin ama işlemcine yorum yok :(

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Jiyu
vatandan 4070s i mi değiştireceksin ? kendin 0 dan almayacaksın değil mi , vatanda hangi modeller var

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
Görkem
İşlemcim kötü mü? Ben iyi performans alıyorum aslında neden öyle dediniz merak ettim.
işlemciniz kötü değil

ekran kartını vatandan değiştirmen gerekiyorsa
ve adamların elinde aynı model ekran kartı var ise ve onu vermek isterlerse yapacak bir şey yok
itiraz edersin başka model istersin müşteri memnuniyeti adına istediğin modeli verirlerse verirler
ama bizim elimizde aynı model ürün var sıfır olarak bunu verecez dediklerinde hukuki olarak bir hakkın yok

redman321

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gökhan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vatandan 4070s i mi değiştireceksin ? kendin 0 dan almayacaksın değil mi , vatanda hangi modeller var
Evet hocam vatandan alacağım. Kupon veriyorlarmış çünkü. Aşağıdaki linkte ekran kartları mevcut. Filtrelenmediyse filtreleme alanında 4070 super seçip görebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemciniz kötü değil

ekran kartını vatandan değiştirmen gerekiyorsa
ve adamların elinde aynı model ekran kartı var ise ve onu vermek isterlerse yapacak bir şey yok
itiraz edersin başka model istersin müşteri memnuniyeti adına istediğin modeli verirlerse verirler
ama bizim elimizde aynı model ürün var sıfır olarak bunu verecez dediklerinde hukuki olarak bir hakkın yok
Evet hocam vatandan değişeceğim. Kupon veriyoruz dediler. O sebeple aynısından alma şartım yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Emirhan Official
Evet hocam vatandan alacağım. Kupon veriyorlarmış çünkü. Aşağıdaki linkte ekran kartları mevcut. Filtrelenmediyse filtreleme alanında 4070 super seçip görebilirsiniz.

Evet hocam vatandan değişeceğim. Kupon veriyoruz dediler. O sebeple aynısından alma şartım yok
ne kadarlık bir kupon veriyorlar

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Jiyu
Extra 1 kuruş para ödemeyeceksiniz değil mi ? Teknik bilgiler hakkında bilgim yok ama windforce ve ventus ısınıyor diyorlar.

redman321

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gökhan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne kadarlık bir kupon veriyorlar
Tam net bilgiye sahip değilim ya aldığım faturadaki tutar olur, ya da şu an güncel tutar.

Bu arada hazır sistem almıştım. Faturada 20 bin, sitelerinde 31 bin tl civarı yazıyor iade ettiğim zotac ekran kartının. Acaba hangisine göre iade kuponu veriyorlar. Cumartesi günü gideceğim için şu an bilgim yok açıkçası

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
Görkem

kupon tutarı ne fatura tutarı kadarsa faturanız ne kadardı

Tam net bilgiye sahip değilim ya aldığım faturadaki tutar olur, ya da şu an güncel tutar.

Bu arada hazır sistem almıştım. Faturada 20 bin, sitelerinde 31 bin tl civarı yazıyor iade ettiğim zotac ekran kartının. Acaba hangisine göre iade kuponu veriyorlar. Cumartesi günü gideceğim için şu an bilgim yok açıkçası
direkt müşteri hizmetlerini arayın sorun
size ürününüzün güncel fiyatında fatura verecelerse onu bile kabul etmeme imkanınız var da en azından 500-600 tl farkla asus pro art serisi var onu alırsınız ama hazır sistem bedeli içindeki tutarsa asla kabul etmeyin verin benim kartımın aynısını diyerek alın kartınızı

redman321

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gökhan Yılmaz
kupon tutarı ne fatura tutarı kadarsa faturanız ne kadardı

direkt müşteri hizmetlerini arayın sorun
size ürününüzün güncel fiyatında fatura verecelerse onu bile kabul etmeme imkanınız var da en azından 500-600 tl farkla asus pro art serisi var onu alırsınız ama hazır sistem bedeli içindeki tutarsa asla kabul etmeyin verin benim kartımın aynısını diyerek alın kartınızı
Müşteri hizmetlerini aradım. Faturaya göre iade kuponu veya para iade olur dedi. Aynı üründen fiyat farkı olmadan değişim yapılıyor dedi. Büyük ihtimalle aynı ürünü alacağım gibi fark ödemeden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Emirhan Official
Müşteri hizmetlerini aradım. Faturaya göre iade kuponu veya para iade olur dedi. Aynı üründen fiyat farkı olmadan değişim yapılıyor dedi. Büyük ihtimalle aynı ürünü alacağım gibi fark ödemeden.
bence aynı ürünü alın açmadan satın ve başka model alın

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
Görkem
alın aynı ürünü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,626
Üyeler
163,859
Son üye