Yardım Hangi RX 6600 XT Markası Seçilmelidir?

Sıfır 3070 Tİ 9000 TL :D Vay anasını.

1694961904553.png

bende ilk gördüğümde şaşırmıştım ancak telefonla bir kaç defa konuştuğumda satışlarını sadece dükkandan yaptıklarını, fatura kestiklerini, istediğin ürünü alıp geçmişte çalıştırılıp çalıştırılmadığını kontrol eden uygulamalar ile test edebileceğimi söylediler. neden bu kadar ucuz olduğunu sorduğumda bir yolunu bulduk uyguna almanın kardeşim ticaret yapıyoruz sonuçta gibi dönüşler aldığımı görünce bir tık gidip alasım geldi

bende ilk gördüğümde şaşırmıştım ancak telefonla bir kaç defa konuştuğumda satışlarını sadece dükkandan yaptıklarını, fatura kestiklerini, istediğin ürünü alıp geçmişte çalıştırılıp çalıştırılmadığını kontrol eden uygulamalar ile test edebileceğimi söylediler. neden bu kadar ucuz olduğunu sorduğumda bir yolunu bulduk uyguna almanın kardeşim ticaret yapıyoruz sonuçta gibi dönüşler aldığımı görünce bir tık gidip alasım geldi

Sonda dediğin şey güvensiz olduğunu iyi belli ediyor :D. Bios ile oynayıpta o hiç kullanılmış mı diye gösteren uygulamalarda kartı hiç çalışmamış göstermek mümkün.

Bence mining çıkması kartları kutulayıp satıyorlar. Kendilerine çok güveniliyorlarsa param güvende ile satsınlar ya da e-pazar yerlerinde satsınlar trendyol hepsiburada gibi.

Bence mining çıkması kartları kutulayıp satıyorlar. Kendilerine çok güveniliyorlarsa param güvende ile satsınlar ya da e-pazar yerlerinde satsınlar trendyol hepsiburada gibi.

Kısaca durum belli işte, her satıcı satışını en fazla şekilde yapmak ister o zaman bu yerlerde satarlardı. Hiç bir satıcı sıfır ürünü piyasa altına bu kadar ölü fiyattan vermez. Bunlarda sıkıntı var belli zaten telefonda dedikleride komik miş :d.

XFX SWFT 210 RX 6600XT modelini kullanıyorum daha yüksek sesle çalıştığına denk gelmedim rahatsız etmiyor anlayacağın. Sıcaklık değeri olarak da başta satın alırken biraz önyargılı düşünüyordum daha önce satın aldığım bi marka değildi fakat diğer markalarla arasında bi sıcaklık farkı yok gayet güzel bi kart.

Bu satici bilinen bir dolandirici. Ifsalaninca isim degistiriyorlar. Onceki adlari

Andromeda Teknoloji

Gamer Central

Gamer World

Vogue gaming market

Urun sifir degil.

Peki ürünün sıfır olmadığına ve garantisi olmadığına bakarsak test edip alma seçeneğini değerlendirebilir miyiz?

Peki ürünün sıfır olmadığına ve garantisi olmadığına bakarsak test edip alma seçeneğini değerlendirebilir miyiz?
Hayir direkt dolandirici bunlar. Bir suru sikayet var internette. Bunlardan urun almayin. Baska saticilara bakin.

Hayir direkt dolandirici bunlar. Bir suru sikayet var internette. Bunlardan urun almayin. Baska saticilara bakin.
5.500 'e
asus dual 6600xt var 1 yıl garantili ancak termal macununu değiştirmek için açmışlar
bide sapphire nitro+ modeli var hiç işlem görmemiş 1 yıl garantili, hangisini tercih ederdin

5.500 'e
asus dual 6600xt var 1 yıl garantili ancak termal macununu değiştirmek için açmışlar
bide sapphire nitro+ modeli var hiç işlem görmemiş 1 yıl garantili, hangisini tercih ederdin
5.500 fazla 6600 xt için. Sapphire kaç para ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,333
Üyeler
184,926
Son üye
Yorum
Geri