Neler Yeni

Çözüldü✓ Hangi ryzen5 işlemciyi almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Velat Nas
IGPU ya overclock yaparak güzel bi fps artışı yakalayabilirsiniz. Ramleriniz zaten 3600 Mhz. IGPU için 3000/3200 ramlere göre çok iyi sayılır. Ayrıca FSR destekli oyunlarda daha iyi fpsler alınabiliyor.

Ramlerde doğru karar vermişim gibi. Ayrıca aldığım ssd’nin 3500 lerde okuma ve yaklaşık yine o rakamlarda yazma hızları olduğunu düşünürsek sistem oyunları açar gibi duruyor ama ne derece oynatır allah kerim. İlk bilgisayarım değil ikinci bilgisayarım olacak ama ilk kendim topladığım 1 yıldır para biriktirdiğim bilgisayar olacak beklentim büyük patlamam umarım 😅😅

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Kürşat
Ramlerde doğru karar vermişim gibi. Ayrıca aldığım ssd’nin 3500 lerde okuma ve yaklaşık yine o rakamlarda yazma hızları olduğunu düşünürsek sistem oyunları açar gibi duruyor ama ne derece oynatır allah kerim. İlk bilgisayarım değil ikinci bilgisayarım olacak ama ilk kendim topladığım 1 yıldır para biriktirdiğim bilgisayar olacak beklentim büyük patlamam umarım 😅😅
5600G kovala o zaman. Fiyat düşedebilir çıkadabilir. Şu an 2.7-2.8 civarı olması lazım, 2.3-2.5'e düşerse füzel olur.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Kürşat
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Velat Nas
5600G kovala o zaman. Fiyat düşedebilir çıkadabilir. Şu an 2.7-2.8 civarı olması lazım, 2.3-2.5'e düşerse füzel olur.
Akakçeden artık bi alarm falan oluşturup 7-8 saatte bir de kontrol yapacaz artık nöbetteyiz hocam..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni düşmüş herhalde hemen bi inceliyim onu

Top Bottom