Neler Yeni

Hangi Savaş Oyununu Önerirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
cagdas
Arkadaslar gecen sene call of duty sanırım almanlarla yapılan savaşın hıkayesını konu alan oyunu oynamıstım baya sarmıstı guzel bı oyundu bıtırdım yıne bu tarzda guzel bır oyun onerısı olan varmı ?

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Evren AYDIN
Arkadaslar gecen sene call of duty sanırım almanlarla yapılan savaşın hıkayesını konu alan oyunu oynamıstım baya sarmıstı guzel bı oyundu bıtırdım yıne bu tarzda guzel bır oyun onerısı olan varmı ?
Size bir önerimde moh serisinden " Medal of Honor: Warfighter " grafik olarak çok üst düzey bir oyun olmuş yani silahların deydiği duvarlardan dahi kırılmalar parçaların düşmesi beni çok cezbetti.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
sistemin yeterse bf 5 güzel oyun bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
cagdas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Size bir önerimde moh serisinden " Medal of Honor: Warfighter " grafik olarak çok üst düzey bir oyun olmuş yani silahların deydiği duvarlardan dahi kırılmalar parçaların düşmesi beni çok cezbetti.
Valla baskan tavsıyelerı alırım ya bahsettıgın oyuna bakıcam sımdı

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,591
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Call of duty moderne warfare serisi,Call of duty black ops 1-2 ,Medal of Honor 2010,Battlefield serisi(3-4-1-5)

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
cagdas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistemin yeterse bf 5 güzel oyun bence
Ryzen 2600 + rx 590 nitro + 144 hz ıps monıtor + 16 gb 3000 mhz ram var yeterlı gelır heralde ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Call of duty moderne warfare serisi,Call of duty black ops 1-2 ,Medal of Honor 2010,Battlefield serisi(3-4-1-5)
Warfare serısı baya oyunu var ya hangısını onerırsın burda ozellıkle

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Evren AYDIN
Valla baskan tavsıyelerı alırım ya bahsettıgın oyuna bakıcam sımdı
Söylediğim oyunun multiplayeride mevcut lisanslı alıpda oynaya bilirsiniz uygun fiyatlı zaten 10 tl ye almıştım zamanında.
Zaten size cod ve moh serileri yeter :)

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ryzen 2600 + rx 590 nitro + 144 hz ıps monıtor + 16 gb 3000 mhz ram var yeterlı gelır heralde ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeter tabi high da oynarsın

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,591
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Hepsi birbiriyle bağlantılı.1 den başla 3 e kadar oyna.Yeni çıkan modern warfare karıştırma ama onun hikayeyle alakası yok.

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
sistemin yeterse call of duty modern warfare yeni oyunu yada black ops cold war oynayabilirsin

Top Bottom