Neler Yeni

☀️ Hangi şehirdesiniz ve hava kaç derece?

Bulunduğunuz ilde sıcaklık kaç derece?

• 25 - 30°C

Oylar: 7 12.5%
  • 30 - 35°C

Oylar: 22 39.3%
  • 35 - 40°C

Oylar: 11 19.6%
  • 40°C ve üstü 🔥

Oylar: 16 28.6%

• Oy kullanan toplam üye
    56

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Mersin sıcaklık 34 hissedilen 42
öylebir nem varki yanıyoruz

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Manisadayım bugün 41 i gördü hava.

Ellsy

80+ Bronze
Malumunuz hava sıcaklıkları gün geçtikçe artmaya devam ediyor ve insanların günlük yaşantısını, sağlığını ve planlarını çoğunlukla olumsuz etkiliyor. Bu durum tatilcilere yarar sadece.
Sizler hangi ildesiniz ve kaç dereceyi gördünüz?

Ben Kocaeli'deyim ve maksimum 37°C yi gördük şimdilik. Nem oranı çok fazla olduğu için inanılmaz derecede terliyorum. Klimasız yerde asla durulmuyor beyler. (Adana'dakilere sabır dilerim)
Bu arada klimanın mucidi olan Willis Haviland Carrier için Adana'da teşekkür ve anma amaçlı lokma dağıtıldı.

Alıntıyı görüntüle
Adanadayim dayı geçen havuza gittim sırtım yanmış şuan yatamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,081
İsim
Burak Karadağ
Adanadayim dayı geçen havuza gittim sırtım yanmış şuan yatamıyorum
Allah size özellikle kolaylık versin sizi hiç düşünemiyorum. Asfalt erimiş, milletin terlikleri asfalta yapışmış. Haberde gösteriyorlardı. Klimasız duramazsınız siz orada

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
PichHasso
bu şehri seviyorum ya her şey ucuz kaçakcılık olduğu için çok çok daha ucuz kafeler ucuz kiralar ucuz ulaşım ucuz spor salonları aktiviteler aklına gelebilecek her şey ve en önemlisi et döner 70 tl porsiyonu mesela en lüks yer :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,081
İsim
Burak Karadağ
bu şehri seviyorum ya her şey ucuz kaçakcılık olduğu için çok çok daha ucuz kafeler ucuz kiralar ucuz ulaşım ucuz spor salonları aktiviteler aklına gelebilecek her şey ve en önemlisi et döner 70 TL porsiyonu mesela en lüks yer :D
Olm benim bulunduğum yer (Kocaeli/Dilovası) 60.000 nüfusu var ve %70 i Ağrılı (Bu arada ben aslen Kars'lıyım)

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,167
İsim
Oğuz Oğuz
Malumunuz hava sıcaklıkları gün geçtikçe artmaya devam ediyor ve insanların günlük yaşantısını, sağlığını ve planlarını çoğunlukla olumsuz etkiliyor. Bu durum tatilcilere yarar sadece. Bu son yıllarda artmasının en büyük sebebi küresel ısınma ve iklim dengesizliği maalesef.

- Sizler hangi ildesiniz ve kaç dereceyi gördünüz?

Ben Kocaeli'deyim ve maksimum 37°C yi gördük şimdilik. Nem oranı çok fazla olduğu için inanılmaz derecede terliyorum. Klimasız yerde asla durulmuyor beyler. (Adana'dakilere sabır dilerim)
Bu arada klimanın mucidi olan Willis Haviland Carrier için Adana'da teşekkür ve anma amaçlı lokma dağıtıldı.

Alıntıyı görüntüle
Ankara şuan 29.8 derece.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Malumunuz hava sıcaklıkları gün geçtikçe artmaya devam ediyor ve insanların günlük yaşantısını, sağlığını ve planlarını çoğunlukla olumsuz etkiliyor. Bu durum tatilcilere yarar sadece. Bu son yıllarda artmasının en büyük sebebi küresel ısınma ve iklim dengesizliği maalesef.

- Sizler hangi ildesiniz ve kaç dereceyi gördünüz?

Alıntıyı görüntüle
2 gündür Adana'da değişik bir sıcak var hayatımda ilk defa bu kadar sıcağını gördüm. Sabah uyanırken ölüyormuş gibi nefes nefese kalıyorum saçım bile terliyor uyurken

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,081
İsim
Burak Karadağ
2 gündür Adana'da değişik bir sıcak var hayatımda ilk defa bu kadar sıcağını gördüm. Sabah uyanırken ölüyormuş gibi nefes nefese kalıyorum saçım bile terliyor uyurken
Maalesef dünya genelinde küresel ısınmanın etkisi yıllar geçtikçe daha da artıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
İzmir gaziemirden sa şu an saat 20.26 hava 35 derece %38'de nem var.

Top Bottom