Neler Yeni

Yardım Hangi şeriti seçmeliyim 50km hız

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,427
İsim
Arda doğan
scooter ile giderken gerek ana yolda falan 50km hız ile arkamdakileri sınırlamamak ve rahatsız etmemek için hangi şeritten gitmeliyim? sağ şerit basar da sol şerit yavaş ilerleyenler içindir gibisinden bir kural var mı

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,694
İsim
Emre
Discord
necromancerr
scooter ile giderken gerek ana yolda falan 50km hız ile arkamdakileri sınırlamamak ve rahatsız etmemek için hangi şeritten gitmeliyim? sağ şerit basar da sol şerit yavaş ilerleyenler içindir gibisinden bir kural var mı
yazılı bir kural yok ancak (varsada ben duymadım) sol şerit sollama şerididir olabildiğince boş olmalı sağ şeritten gitsen daha iiy olur

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Yiğit
soldan sağa hızı yavaş olanlar sıralanır nerde en sağ şerit sizin orda olmanız lazım otobana çıkmayın zaten 50km hız ile şehir içinde yavaş akan trafik varsa bütün şerit araları senindir :D

chade

80+ Bronze
trafik sağdan akıyor bizde. en sağdan normal normal git. sol şeriti sollama yapmak için kullanıyoruz. sen 30 la giderken arkandan 100 le sollama yapmak için gelen arabayı görünce bana çarpacak diye korkar düşersin.

zorlu123123

80+ Bronze
en sağ hatta akan yoğun trafikte sağ tarafa iyice yanaşmanız gerekli sağ şeridi kitlersiniz genellikle hız sıralamsı 90 75 65 gibi şeritlerde 50 yi geçemiyorsanız sağ şeritti tıkıcağınız için sağ şeridinde en sağına yanaşığ yol vermeniz gerekli motorcuyum baştan söyleyim

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Forget
Emniyet şeridinden gitmelisin bence.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,427
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyw sağ şeritte akıyorsa sağında sağı benimdir
en sağ hatta akan yoğun trafikte sağ tarafa iyice yanaşmanız gerekli sağ şeridi kitlersiniz genellikle hız sıralamsı 90 75 65 gibi şeritlerde 50 yi geçemiyorsanız sağ şeritti tıkıcağınız için sağ şeridinde en sağına yanaşığ yol vermeniz gerekli motorcuyum baştan söyleyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağın sağı

Sağın sağı

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Forget

zorlu123123

80+ Bronze
Eyw sağ şeritte akıyorsa sağında sağı benimdir

Sağın sağı

Sağın sağı
sana tavsiye vereyim 5 yıldır motor kullanırım bazen motorda bi aksilik var gibi hissettiğimde dediğimi yaparım sesmi geliyo diye dinlerim 50 ile sağ şerite geçerim 4 lüde yok motorumda yol vermeye çalışsamda arkadakiler sıkıştırır tatsız şeyler yaşanır emniyet şeridi en kesin rahat çözüm sizin yolda güzargahında varmı bilmiyorum ama bursada emniyet şeridi yok o yüzden dediğim yapıyorum mecburen azda olsa sizde istanbulda falan varsa çekinmeden kullanın derim kimisi anlamaz yol verdiğinizi kornaya abanır salça olur falan haberin olsun

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,427
İsim
Arda doğan
sana tavsiye vereyim 5 yıldır motor kullanırım bazen motorda bi aksilik var gibi hissettiğimde dediğimi yaparım sesmi geliyo diye dinlerim 50 ile sağ şerite geçerim 4 lüde yok motorumda yol vermeye çalışsamda arkadakiler sıkıştırır tatsız şeyler yaşanır emniyet şeridi en kesin rahat çözüm sizin yolda güzargahında varmı bilmiyorum ama bursada emniyet şeridi yok o yüzden dediğim yapıyorum mecburen azda olsa sizde istanbulda falan varsa çekinmeden kullanın derim kimisi anlamaz yol verdiğinizi kornaya abanır salça olur falan haberin olsun
zaten trafikte veya normal yolda araba harici araçlar ses kasmalı diye düşünüyorum bende şahsen arabalar bile yer yer ses kasmalı gerek arıza gerek yol verme

trafik sağdan akıyor bizde. en sağdan normal normal git. sol şeriti sollama yapmak için kullanıyoruz. sen 30 la giderken arkandan 100 le sollama yapmak için gelen arabayı görünce bana çarpacak diye korkar düşersin.
anladım sağdan üstüme süren olursa korkmuyacam zaten scooterda ayna yok olsada boydan pek fayda etmiyo geleni görmediğim için sorunda yok

yazılı bir kural yok ancak (varsada ben duymadım) sol şerit sollama şerididir olabildiğince boş olmalı sağ şeritten gitsen daha iiy olur
öyleymiş evet teşekkür ederim

Top Bottom