Hangi sistem alınır?

qksthere

80+
Reaksiyon skoru
67
Aşağıda ilk 2 fotoğraf bir sistem, orta 2 fotoğraf diğer sistem ve son 2 fotoğraf son sistem. Sizce bunlardan hangisini almalıyım? Olay aslında biraz 5070 ekran kartı modeline döndü. Orta 2 fotoğrafın palit'i daha sessiz ve serin diye biliyorum o yüzden PSU ve anakarttan kısmak zorunda kaldım. İlk sistemin ekran kartı modeli kötü diye biliyorum ama diğer parçalar iyi. Son sistemde gainward'ı bilmiyorum ama ilk sistemden daha iyi olduğunu tahmin ettiğim için koydum ve anakarttan kıstım. Aynı fiyat bandında hangi sistemi almamı önerirsiniz?

Ekler

• 5040.webp
    5040.webp
    76.7 KB · Hit: 41
  • 5041.webp
    5041.webp
    57.4 KB · Hit: 40
  • 5043.webp
    5043.webp
    92.1 KB · Hit: 33
  • 5044.webp
    5044.webp
    123.8 KB · Hit: 31
  • 5045.webp
    5045.webp
    78.7 KB · Hit: 30
  • 5046.webp
    5046.webp
    61.2 KB · Hit: 38
Son düzenleme:
Bu yılda sistem alınmaz, beklesen de artar. Allah yardım etsin ama 2. el hazır sistemlere kurban pazarlığı yapmak daha mantıklı. Toplasan 40-50 adam 32.5 yazmıştı geçen cıncık gibi sistemdi, satmış mesela.

Bu yılda sistem alınmaz, beklesen de artar. Allah yardım etsin ama 2. el hazır sistemlere kurban pazarlığı yapmak daha mantıklı. Toplasan 40-50 adam 32.5 yazmıştı geçen cıncık gibi sistemdi, satmış mesela.
Tamam siz alsaniz hangisini alırdınız?

dolar 1.7 olmuş sistem alınmaz bu zamanda

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
ikisinide almam gigabyte ekran kartları kusmuk, okipus falanda zottiri marka, matx anakarta da atx kasa almam, otizmli sistemler.
Peki gainward Python modeli nasıldır? Ses, sıcaklık, coil whine vb. sorunu var mı?

Asus msi dışı hiçbir kart önermem ben sen ne alırsan alırsın
gainward ve colorfullun bazı modelleri msi ve asusun kartlarından daha soğuk çalışıyor. kaç kart ve marka kullandınız acaba ve neye dayanarak adamı yönlendiriyorsunuz.
sen böyle üstü kapalı yorum yapanlara bakma hocam. msi ve asusun dolu sorunlu modeli var. en basit örneği ventus serisi araştırın. asusun zaten amd kartlarının bir çoğu coil whineli kart şarkı çalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikisinide almam gigabyte ekran kartları kusmuk, okipus falanda zottiri marka, matx anakarta da atx kasa almam, otizmli sistemler.
şu yoruma ve tabirlere bak yaş kaç senin.

Son düzenleme:
gainward ve colorfullun bazı modelleri msi ve asusun kartlarından daha soğuk çalışıyor. kaç kart ve marka kullandınız acaba ve neye dayanarak adamı yönlendiriyorsunuz.
sen böyle üstü kapalı yorum yapanlara bakma hocam. msi ve asusun dolu sorunlu modeli var. en basit örneği ventus serisi araştırın. asusun zaten amd kartlarının bir çoğu coil whineli kart şarkı çalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu yoruma ve tabirlere bak yaş kaç senin.
Hocam sizce hangisi alınır daha da ozellestirip fiyatı arttırmak istemiyorum windforce modelini de almak istemiyorum şuan siz olsanız hangisini alırdınız?

Hocam sizce hangisi alınır daha da ozellestirip fiyatı arttırmak istemiyorum windforce modelini de almak istemiyorum şuan siz olsanız hangisini alırdınız?
windforce alma zaten sıkıntılı modelleri var soğutma konusunda. yazdığın gainward modeli iyidir soğutmaları iyi oluyor o markanın.

windforce alma zaten sıkıntılı modelleri var soğutma konusunda. yazdığın gainward modeli iyidir soğutmaları iyi oluyor o markanın.
Anakart ve işlemci soğutucu bana sorun yaratır mı, ve ses olarak nasıl bu model çok ses veya coil whine yaşar mıyım?

asusun o anakartı 2. bilgisayarımda takılı gayet iyi ama işlemciyi 7600 yapabilirsin, bazen ekran kartı olmadan bilgisayarı açmak gerekiyor oldu ki hata verdi bir şey oldu dahili ekran kartı önemli bence. 7500 olanda dahili ekran kartı yok 7600 varsa seçeneklerde yükselt bence fazla fark yok fiyat olarak. soğutucu markasını ilk defa duydum ama soğutucular ucuz ve montajı kolay, para yapınca güzel bir soğutucu takarsın o sorun olmaz bence.

asusun o anakartı 2. bilgisayarımda takılı gayet iyi ama işlemciyi 7600 yapabilirsin, bazen ekran kartı olmadan bilgisayarı açmak gerekiyor oldu ki hata verdi bir şey oldu dahili ekran kartı önemli bence. 7500 olanda dahili ekran kartı yok 7600 varsa seçeneklerde yükselt bence fazla fark yok fiyat olarak. soğutucu markasını ilk defa duydum ama soğutucular ucuz ve montajı kolay, para yapınca güzel bir soğutucu takarsın o sorun olmaz bence.
Hocam çok gereksiz geliyor dahili ekran kartı o fiyat farkı olarak 2000 vermek istemiyorum onun yerine anakart yükseltmek daha mantıklı geliyor. Şuan anakartı yükseltmeden böyle alsam üzer mi

Geri