- En İyi Cevap
- 101
Dahası
DA-2 azıcık daha iyi ancak 32 GB ram gereksiz olmuş. Ona o kadar para vereceğine işlemci soğutucu almanı tavsiye ederim.
Grafik tasarımcıyım, photoshop için gerekli oluyor bazen 32gb ram. İşlemci soğutucu da alacağım ancak onu muhtemelen daha sonra alacağım. Ayrıca DA2 sistemdeki ssd'yi büyük ihtimalle m2 olarak güncelleyeceğim gibi duruyorDA-2 azıcık daha iyi ancak 32 GB RAM gereksiz olmuş. Ona o kadar para vereceğine işlemci soğutucu almanı tavsiye ederim.
İşlemciye aşırı yük binen uygulamalarda işlemci 90-95 dereceleri görür. İlk etapta soğutucu alıp sonradan ram arttırması yapmak daha mantıklı olacaktır.Grafik tasarımcıyım, photoshop için gerekli oluyor bazen 32gb RAM. İşlemci soğutucu da alacağım ancak onu muhtemelen daha sonra alacağım. Ayrıca DA2 sistemdeki SSD'yi büyük ihtimalle m2 olarak güncelleyeceğim gibi duruyor
Önerebileceğiniz bir soğutucu var mıdır? DA2 alırken seçtirdiği soğutucuların tamamı sıvı soğutucu. Ben kule tipi soğutucu düşünüyorum ancak iyi bir soğutucu da bulamadım tam olarak. T6 ultra var, ancak onun da birkaç videoda zor monte edildiği söylenmiş.İşlemciye aşırı yük binen uygulamalarda işlemci 90-95 dereceleri görür. İlk etapta soğutucu alıp sonradan RAM arttırması yapmak daha mantıklı olacaktır.
T6 Ultra iyi bir soğutucu. Zor olması bir sıkıntı yaratır mı ? Eninde sonunda takarsın sonuçta.Önerebileceğiniz bir soğutucu var mıdır? DA2 alırken seçtirdiği soğutucuların tamamı sıvı soğutucu. Ben kule tipi soğutucu düşünüyorum ancak iyi bir soğutucu da bulamadım tam olarak. T6 ultra var, ancak onun da birkaç videoda zor monte edildiği söylenmiş.
Takılır ancak takarken anakarta ya da işlemciye zarar vermekten çekiniyorum açıkçası.T6 Ultra iyi bir soğutucu. Zor olması bir sıkıntı yaratır mı ? Eninde sonunda takarsın sonuçta.
T6 Ultra almak istemezsen bunu önerebilirim.
![]()
MSI Core Frozr S Intel Ve Amd Uyumlu IÅlemci SoÄutucusu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MSI Core Frozr S Intel Ve Amd Uyumlu IÅlemci SoÄutucusu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Soğutucuyla anakarta veya işlemciye son hızda vurmadığın sürece bir zarar verebileceğini sanmıyorum. Sadece 4 adet vida sıkacaksınTakılır ancak takarken anakarta ya da işlemciye zarar vermekten çekiniyorum açıkçası.
Soğutucuyla anakarta veya işlemciye son hızda vurmadığın sürece bir zarar verebileceğini sanmıyorum. Sadece 4 adet vida sıkacaksın![]()
O da gayet iyi bir soğutucu ancak MSI Core Frozr S modeline göre biraz daha fazla ses yapabilir. Çünkü Cooler Master soğutucu 92mm fana sahipken MSI soğutucu 120mm fana sahip. Küçük fan daha çok ses yapar çünkü büyük fan gibi soğutabilmek için daha çok döner, daha çok dönmesi de daha çok ses demek.Deneyimim olmadığı için cesaret edemedim diyelim
COOLER MASTER Hyper 410R Nasıldır peki? Daha iyiyse bunu da alabilirim
Onu alana kadar Arctic Freezer 34 Esports DUO alması daha mantıklı. Hem 2 fanı var, hem de 300-350TL gibi bir fiyata bulunabiliyor. Şuan stoklarda yok sanırım ama yenilenince denk gelirsen kesin al.T6 Ultra iyi bir soğutucu. Zor olması bir sıkıntı yaratır mı ? Eninde sonunda takarsın sonuçta.
T6 Ultra almak istemezsen bunu önerebilirim.
![]()
MSI Core Frozr S Intel Ve Amd Uyumlu IÅlemci SoÄutucusu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MSI Core Frozr S Intel Ve Amd Uyumlu IÅlemci SoÄutucusu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Stokta olmadığı için o kadar ucuz. Normalde 500 TL'den aşağıda bulamazsın. Stoklara geldiğinde de 350 TL'de kalmaz o fiyat, 500'e çekerler zaten.Onu alana kadar Arctic Freezer 34 Esports DUO alması daha mantıklı. Hem 2 fanı var, hem de 300-350TL gibi bir fiyata bulunabiliyor. Şuan stoklarda yok sanırım ama yenilenince denk gelirsen kesin al.
Valla 1.5-2 ay önce stoklarda varken 300-350TL arasında bi fiyatı vardı. Tam alıcaktım param denkleşmedi, sonra stoklar bitti. Bence stoklara geldiğinde ve şu virüs muhabbetleri biraz daha toparlandığında fiyatı gene 350TL'lere düşer.Stokta olmadığı için o kadar ucuz. Normalde 500 TL'den aşağıda bulamazsın. Stoklara geldiğinde de 350 TL'de kalmaz o fiyat, 500'e çekerler zaten.
Şu an bazı yerlerde stokta var ancak 550 TL, yani diğer yerlere de stok geldiğinde bu fiyatlarda olacaktir diye düşünüyorum.Valla 1.5-2 ay önce stoklarda varken 300-350TL arasında bi fiyatı vardı. Tam alıcaktım param denkleşmedi, sonra stoklar bitti. Bence stoklara geldiğinde ve şu virüs muhabbetleri biraz daha toparlandığında fiyatı gene 350TL'lere düşer.