hangi sistemi almalıyım?

Kankam 2. sistem kesinlikle daha iyi .
Ama sana tavsiyem bunu alıp alttan 750 w lık psu yu alman.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yada soğutucu ile rami de yükseltebilirsin, psu yetersiz kalmama ihtimali de var. Ram çift slot olmaması çift kanal teknolojisini kısıtlayabilir (200 yerine 190 fps alabilirsin)

Son düzenleme:
Kankam 2. sistem kesinlikle daha iyi .
Ama sana tavsiyem bunu alıp alttan 750 w lık psu yu alman.

Yada soğutucu ile rami de yükseltebilirsin, psu yetersiz kalmama ihtimali de var. Ram çift slot olmaması çift kanal teknolojisini kısıtlayabilir (200 yerine 190 fps alabilirsin)
Hocam bütçe yan ürünleriye birlikte 30k civarı olduğu için (monitör vs.) dediğin mümkün değil

Hocam bütçe yan ürünleriye birlikte 30k civarı olduğu için (monitör vs.) dediğin mümkün değil
Kankam önceden belirtseydin keşke, neyse yani 6800 ün 16gb rami olması şahane bir şey. Ama 650w yetmeyebilir diye korkuyorum. Al bakalım, en kötü psu yu ileride satıp daha iyisini alırsın.

2. sistem yani.

2. sistemin altından 750w seçebilirsen seç bence.

Kankam önceden belirtseydin keşke, neyse yani 6800 ün 16gb rami olması şahane bir şey. Ama 650w yetmeyebilir diye korkuyorum. Al bakalım, en kötü psu yu ileride satıp daha iyisini alırsın.

2. sistem yani.

Cok teşekkür ederim vakit ayırdığın için

4060ti kesinlikle işe yaramaz bi kart
2 olan diyorum

2. sistem yani.

Adam güzel söylemiş

Geri